-
Poziom średniozaawansowany
Nowoczesna kuchnia polska: wiosna
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty- nowoczesnych metodach obróbki termicznej
- trendach kulinarnych mówiących o składnikach, sposobie prezentacji i aranżacji dania
- nietypowych połączeniach smaków
- zasadach komponowania menu w oparciu o produkty sezonowe
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyNowoczesna kuchnia polska: Zima
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty- nowoczesnych metodach obróbki termicznej
- trendach kulinarnych mówiących o składnikach, sposobie prezentacji i aranżacji dania
- nietypowych połączeniach smaków
- zasadach komponowania menu w oparciu o produkty sezonowe
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanySzparagowe menu
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom podstawowyTacos, burrito i quesadilla – Kuchnia dla każdego
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.300,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanyZimna płyta: menu bankietowe
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyNowoczesna kuchnia polska: Lato
07.05.2024, 10:00-16:00 WarszawaBogactwo i różnorodność dań Kuchni Polskiej można porównać do piękna oraz wielowarstwowości kulturowej i krajobrazowej naszego kraju. Dlatego nasze receptury są inspirowane tradycyjnymi daniami kuchni polskiej z uwzględnieniem regionów i wpływów międzynarodowych, bazujące na współczesnych trendach i technikach wykorzystywanych w gastronomii oraz sezonowych produktów. W jesiennej odsłonie naszego warsztatu stawiamy na dania inspirowane smakami polskiego lasu, jezior i warzyw korzeniowych. Każdemu z nich nadaliśmy nowoczesny styl i współczesny charakter - również w ujęciu biznesowym, dzięki czemu mogą być z powodzeniem włączone do menu dowolnej restauracji z kuchnią polską. Na warsztatach dowiesz się o:- nowoczesnych metodach obróbki termicznej
- trendach kulinarnych mówiących o składnikach, sposobie prezentacji i aranżacji dania
- nietypowych połączeniach smaków
- zasadach komponowania menu w oparciu o produkty sezonowe
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia wege: małe talerzyki
09.05.2024, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj trendy w komponowaniu menu i dopasuj swoją ofertę dla rosnącej grupy klientów wege! Zapisz się na warsztat, podczas którego dowiesz się dlaczego klasyczny podział karty na przystawki, dania główne i desery nie zawsze się sprawdza i poznasz receptury na bezmięsne przekąski zgodne z ideą food sharingu. Podczas warsztatu pokażemy sposoby na zbudowanie lub uzupełnienie oferty o co raz bardziej popularne dania w formie tzw. talerzyków, gdzie Goście mają szansę skosztować wielu różnych potraw w mniejszym wydaniu. Poznane i przygotowane przez Ciebie dania sprawdzą się również w roli klasycznej przystawki wege. Warsztat trwa w godzinach 10-15.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyKaczka od A do Z
21.05.2024, 10:00-15:00 WarszawaKaczka uchodzi za najszlachetniejszy rodzaj drobiu. Dobrze przygotowane mięso jest kruche i soczyste. Charakteryzuje się też dużo bardziej wyrazistym smakiem niż kurczak i indyk. Chociaż popularność mięsa z kaczki rośnie z roku na rok to spożycie tego gatunku drobiu w Polsce nadal należy do najniższych poziomów w Europie. I my chcielibyśmy to zmienić, dlatego przygotowaliśmy wyjątkowy warsztat, który połączy naukę technik kulinarnych z inspirującymi recepturami. Podczas warsztatu każdy z uczestników pozna tajniki rozbioru kaczki, samodzielnie przećwiczy podział na nogi, piersi, podroby i porcje rosołowe a następnie przygotuje co najmniej 4 pozycje do menu.</br></br> Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyZupy letnie i chłodniki
05.06.2024, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj orzeźwiające receptury na letnie zupy i chłodniki! Zapisz się na warsztat, podczas którego przećwiczymy przygotowywanie różnych zup w letniej odsłonie. W trakcie spotkania poznasz receptury na unowocześnione, kreatywne letnie zupy inspirowane przepisami z różnych regionów świata. W menu warsztatowym zebraliśmy inspiracje na dania z kuchni hiszpańskiej, francuskiej, bułgarskiej - wszystkie w orzeźwiającej, letniej aranżacji, która wyróżni menu i zapełni ogródek w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź menu warsztatu. Serdecznie zapraszamy!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom zaawansowanySałatki i startery restauracyjne
19.06.2024, 10:00-17:00 WarszawaPełnoprawna pozycja w menu, samodzielny posiłek, a nie tylko dodatek - niekoniecznie serwowany na sałacie, czyli sałatka według światowych standardów. Zapraszamy na warsztat, w trakcie którego dowiesz się, dlaczego warto zrewidować swoje wyobrażenie o tej kategorii dań i zastanowić się, czy nie warto przez jej pryzmat wyróżnić ofertę restauracji. W trakcie spotkania poznasz propozycje sałatkowe, w których dobór zróżnicowanych składników buduje niezapomnianą kompozycję smaków. Wśród nich nie zabraknie wykorzystania niestandardowych sosów i winegretów, ryb, mięsa czy owoców - ale może zabraknąć...klasycznej sałaty. Dodatkowo przygotujemy nieszablonowe propozycje starterów, dzięki którym zagwarantujesz gościom niezapomniany początek wizyty w Twoim lokalu. Warsztat trwa w godzinach 10-17.Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyMenu śniadaniowe
26.06.2024, 10:00-15:00 WarszawaPora śniadaniowa bardzo długo była niewykorzystywana przez restauracje. Od jakiegoś czasu jednak jest to jeden z prężniej rozwijających się trendów wśród gości lokalów gastronomicznych, którzy oczekują specjalnej oferty na początek dnia. Korzystając ze światowych trendów, międzynarodowych klasyków jak i kreatywnego podejścia do menu śniadaniowego podczas warsztatu przygotujemy pozycje, które urozmaicą kartę twojego lokalu. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPartnerzy
Zarządzaj zgodami ciasteczekUżywamy plików cookies w celu zapewnienia funkcjonalności oraz optymalnego działania naszych stron internetowych, zarządzania preferencjami, pomiaru aktywności między urządzeniami, analizy zasięgu i wyszukiwania a także do wyświetlania i oceny spersonalizowanych treści i reklam.
Klikając „Zgadzam się” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich plików cookies. W dowolnym momencie możesz samodzielnie zarządzać ustawieniami plików cookies oraz dostosować je do swoich preferencji, klikając przycisk preferencje.Funkcjonalne Zawsze aktywne
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.Statystyka
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
-
Poziom średniozaawansowany
Nowoczesna kuchnia polska: wiosna