Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

  • Poziom średniozaawansowany

    Nowoczesna kuchnia polska: Zima

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Bogactwo i różnorodność dań Kuchni Polskiej można porównać do piękna oraz wielowarstwowości kulturowej i krajobrazowej naszego kraju. Dlatego nasze receptury są inspirowane tradycyjnymi daniami kuchni polskiej z uwzględnieniem regionów i wpływów międzynarodowych, bazujące na współczesnych trendach i technikach wykorzystywanych w gastronomii oraz sezonowych produktów. W zimowej odsłonie naszego warsztatu stawiamy na dania inspirowane smakami kojarzącymi się z górami, świętami i produktami, po które niekoniecznie sięgamy w trakcie roku a mają wiele do zaoferowania. Każdemu z nich nadaliśmy nowoczesny styl i współczesny charakter - również w ujęciu biznesowym, dzięki czemu mogą być z powodzeniem włączone do menu dowolnej restauracji z kuchnią polską. Na warsztatach dowiesz się o:
    • nowoczesnych metodach obróbki termicznej
    • trendach kulinarnych mówiących o składnikach, sposobie prezentacji i aranżacji dania
    • nietypowych połączeniach smaków
    • zasadach komponowania menu w oparciu o produkty sezonowe
    Warsztat trwa w godz. 10:00-16:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź menu warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Szparagowe menu

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Obierać, nie obierać? Blanszować czy nie? Podawać klasycznie czy nowocześnie? Jako główny składnik czy dodatek? Na warsztacie odpowiemy sobie na wszystkie pytania jakie mogły paść w kontekście szparagów i wokół nich zbudujemy kilka dań z różnych kategorii. Podczas warsztatu wykorzystamy szparagi w finger food’ach, sałatkach, przystawkach i daniach głównych. Warsztat trwa w godzinach 10-16, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Serdecznie zapraszamy!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom podstawowy

    Tacos, burrito i quesadilla – Kuchnia dla każdego

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Można wyróżnić wiele składników kojarzących się z kuchnią meksykańską, chilli, kukurydza, fasola, pomidory, kolendra. Jest jednak jeden produkt, który zdominował smaki Meksyku na całym świecie – tortilla! To właśnie ona będzie bohaterem naszego spotkania, gdzie nie tylko pokażemy, jak przygotować tortille w dwóch wariantach ale wspólnie przygotujemy z niej kilka klasycznych dań kuchni meksykańskiej. Warsztat prowadzony w ramach cyklu popołudniowych warsztatów Kuchnia dla każdego, kiedy otwieramy się dla wszystkich zainteresowanych - nie tylko profesjonalistów branży gastronomicznej ale wszystkich miłośników gotowania i pasjonatów dobrego smaku. Warsztat trwa w godzinach 17-21. W cenie warsztatu przerwa kawowa i kieliszek wina. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    300,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 350,00