Zależy nam na tym, żeby uczestnicy wyciągali ze spotkań z nami jak najwięcej, dlatego w opisie każdego z naszych kursów i warsztatów zawarliśmy informację o poziomie trudności. Dzięki temu liczymy na to, że uczestnicy o różnym stopniu zaawansowania nie będą wpływać na tempo prowadzenia warsztatu. Mimo to nasi trenerzy w trakcie zapoznawania się z uczestnikami pytają o doświadczenie, dzięki czemu mogą dostosować program do posiadanej przez uczestników wiedzy i umiejętności.

Warsztaty na poziomie podstawowym to przede wszystkim kulinarne warsztaty popołudniowe z cyklu „Kuchnia dla każdego” oraz warsztaty wspierające biznes gastronomiczny dla każdego, kto dopiero wchodzi w świat gastronomii. „Kuchnia dla każdego” to cykl, w którym spotykamy się z pasjonatami dobrego smaku – niezależnie od stopnia ich zaawansowania, dlatego często w tych spotkaniach uczestniczą jednocześnie hobbyści jak i zawodowcy, którzy chcieliby poznać nowe receptury i smaki.

Większość naszej oferty dedykowana jest profesjonalistom z branży HoReCa, dlatego zakładamy, że uczestnicy warsztatów na poziomie średnio-zaawansowanym opanowali podstawowe techniki w rodzaju technik krojenia czy rozbioru mięsa oraz posługują się terminologią typową dla przedstawicieli branży gastronomicznej.

Warsztaty na poziomie zaawansowanym to przede wszystkim warsztaty kulinarne, w których wykorzystujemy bardziej wyrafinowane techniki przydatne przy pracy z takimi tematami jak fine dining czy cukiernictwo.

Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości co do poziomu zaawansowania danego warsztatu zadzwoń do nas – na pewno znajdziemy coś dla Ciebie!