Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
W związku z budową nowej siedziby zapisy na warsztaty w Warszawie są wstrzymane. Dowiedz się więcej.
Cena

luty 2024

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
niedz.
29 2
2024-01-29 Serwis kelnerski
Poziom średniozaawansowany Serwis kelnerski 2024-01-29 09:00:00 Marcin Włodarczyk Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
2024-01-29 Ryby wg Martina Gimeneza Castro
Poziom zaawansowany Ryby wg Martina Gimeneza Castro 2024-01-29 10:00:00 Martin Gimenez Castro Cena: 790,00  Cena makro: 640,00  Zobacz produkt
30 2
2024-01-30 Obsługa gościa - aktywna sprzedaż
Poziom średniozaawansowany Obsługa gościa - aktywna sprzedaż 2024-01-30 09:00:00 Marcin Włodarczyk Cena: 450,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
2024-01-30 Sałatki i startery restauracyjne
Poziom średniozaawansowany Sałatki i startery restauracyjne 2024-01-30 10:00:00 Kuba Kowalczyk Cena: 400,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
31 1
2024-01-31 Francuskie makaroniki
Poziom zaawansowany Francuskie makaroniki 2024-01-31 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 400,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
01
02
03
04
05 1
2024-02-05 5-dniowy kurs cukierniczy
Poziom podstawowy 5-dniowy kurs cukierniczy 2024-02-05 08:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 2.700,00  Cena makro: 2.200,00  Zobacz produkt
06
07
08
09
10
11
12 2
2024-02-12 Sushi - poziom 1
Poziom średniozaawansowany Sushi - poziom 1 2024-02-12 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
2024-02-12 Zarządzanie standardami obsługi w restauracji
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie standardami obsługi w restauracji 2024-02-12 10:00:00 Adam Pawłowski Patrycja Siwiec Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
13 2
2024-02-13 Steki i tatary
Poziom średniozaawansowany Steki i tatary 2024-02-13 10:00:00 Kuba Kowalczyk Rafał Zaręba Cena: 450,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
2024-02-13 Zarządzanie finansami restauracji
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie finansami restauracji 2024-02-13 10:00:00 Tomasz Habdas Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
14 1
2024-02-14 Menu śniadaniowe
Poziom średniozaawansowany Menu śniadaniowe 2024-02-14 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 400,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
15 1
2024-02-15 Menu bufetowe - słodki stół
Poziom średniozaawansowany Menu bufetowe - słodki stół 2024-02-15 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 400,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
16
17
18
19 1
2024-02-19 Fotografia i stylizacja kulinarna
Poziom średniozaawansowany Fotografia i stylizacja kulinarna 2024-02-19 10:00:00 Agnieszka Jasińska Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
20 1
2024-02-20 Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży
Poziom średniozaawansowany Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży 2024-02-20 10:00:00 Anna Dębska Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
21 1
2024-02-21 Zarządzanie zespołem w gastronomii
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem w gastronomii 2024-02-21 09:00:00 Małgorzata Bednarz Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
22
23
24
25
26 2
Zapisy zakończone
2024-02-26 Serwis kelnerski
Poziom średniozaawansowany Serwis kelnerski 2024-02-26 09:00:00 Marcin Włodarczyk Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
2024-02-26 Warsztat baristyczny
Poziom podstawowy Warsztat baristyczny 2024-02-26 10:00:00 Sylwia Bochowicz-Kubiak Cena: 450,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
27 2
Zapisy zakończone
2024-02-27 Warsztat barmański - poziom podstawowy
Poziom podstawowy Warsztat barmański - poziom podstawowy 2024-02-27 09:00:00 Marcin Włodarczyk Cena: 500,00  Cena makro: 350,00  Zobacz produkt
Zapisy zakończone
2024-02-27 Desery wegańskie
Poziom średniozaawansowany Desery wegańskie 2024-02-27 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 400,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
28
29 1
Zapisy zakończone
2024-02-29 Menu okolicznościowe
Poziom średniozaawansowany Menu okolicznościowe 2024-02-29 10:00:00 Kuba Kowalczyk Rafał Zaręba Cena: 400,00  Cena makro: 300,00  Zobacz produkt
01
02
03