Michel Moran po raz kolejny w Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie! Tym razem Michel poprowadził warsztaty kulinarne, których motywem przewodnim były owoce morza i morskie ryby. Uczestnicy pod okiem wybitnego Szefa kuchni i jurora MasterChefa przygotowali 5 dań, które dzięki otrzymanym recepturom mogli włożyć do swojego menu. A były to naprawdę ciekawe pozycje:

– Assiette z przegrzebków: carpacio z jabłkami / seler / orzech włoski / smażona dynia piżmowa

– Ośmiornica: bakłażan grillowany / coulis z papryki  / olej bazyliowy / łagodny czosnek.

– Mule marinara: białe wino / natka / czosnek  / szalotki / śmietana

– Łosoś glazurowany: pastenrak / konfitowane szalotki / sos marchwiowo-pomarańczowy

Dziękujemy za udział wszystkim uczestnikom oraz naszemu Partnerowi warsztatu firmie Zwieger.