Arkadiusz Ozga
Szef kuchni z ponad 20-letnim doświadczeniem. Specjalizuje się w tematyce ryb i owoców morza oraz steków. Z wykształcenia Technik technologii żywności i obsługi turystycznej. Doświadczenie zdobywał przede wszystkim w warszawskich i Irlandzkich hotelach i restauracjach. Przez 6 lat pracował na stanowisku Szefa kuchni w Ambasadzie Stanów Zjednoczonych w Warszawie gdzie miał okazję szlifować kompetencje z zakresu organizacji bankietów i menu na imprezy okolicznościowe i gotować dla znamienitych gości z korpusu dyplomatycznego. Przez ponad 6 lat pracował w Irlandii w restauracjach i hotelach o różnych specjalizacjach gdzie oprócz kuchni ciepłej zajmował się planowaniem stałego menu, przygotowywaniem przyjęć weselnych i bankietów czy cateringów. Przed powrotem do Polski przez ostatnie dwa lata pracował w znanym Good Eating Company gdzie był odpowiedzialny między innymi za stałą i bankietową ofertę cateringową oraz odpowiadał za funkcjonowanie systemu HACPP.