Wojciech Urbański
Przygodę z barmaństwem zaczął w 2006 roku, przeprowadzając się do Krakowa. Wciągu ostatnich dwunastu lat przeszedł wiele etapów pracy za barem. Począwszy od stanowiska barmana w hotelach *** do *****, pubów, klubów i cocktail barów. Na co dzień zajmuje się szkoleniem ludzi z dziedziny miksologii, towaroznawstwa oraz dekoracji. Ukończył Krakowską Szkołę Barmanów, zdobył kursy barmańskie I i II stopnia oraz odbył wiele szkoleń w kraju i na całym świecie. Ukończył jako jeden z niewielu barmanów pochodzących z polski prestiżowy, elitarny kurs THE EUROPEAN ELITE BARTENDERS COURSE (JWC), gdzie wrócił do kraju z dwiema statuetkami. Jest aktywnym członkiem Stowarzyszenia Polskich i Światowych Barmanów. Menadżer jedynego w Polsce projektu opierającego się o koktajle bezalkoholowe zwane „mocktailami”. Regularnie bierze udział w zawodach barmańskich. Jego największym osiągnięciem jest zdobycie pierwszego złotego medalu na World Cocktail Championship w RPA, złoty medal Monin Cup w Paryżu, dwukrotny vice mistrz świata w koktajlach bezalkoholowych Mattoni Cup ,czterokrotny zdobywca tytułu mistrza polski Calvados Nouvelle Vouge.