Poznaj receptury na klasyczne włoskie dania z makaronu i dowiedz się, jak połączyć je z najpopularniejszymi sosami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego dowiesz się jak sprawnie w prawidłowy sposób przygotować włoskie pasty suche i mrożone łącząc je z tak klasycznymi i popularnymi składnikami jak małże, białe ragu, karczochy czy guanciale.
W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch.
Warsztat trwa w godzinach 10-15.
Poznaj receptury na klasyczne włoskie dania z makaronu i dowiedz się, jak połączyć je z najpopularniejszymi sosami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego dowiesz się jak sprawnie w prawidłowy sposób przygotować włoskie pasty suche i mrożone łącząc je z tak klasycznymi i popularnymi składnikami jak małże, białe ragu, karczochy czy guanciale.
W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch.
Warsztat trwa w godzinach 10-15.