- Phở Bò - tradycyjna wietnamska zupa z makaronem ryżowym. Wywar gotowany na bazie kości wołowych i korzennych przypraw, podany z gotowanym mięsem wołowym, kiełkami Mung i świeżymi ziołami
- Gỏi Cuốn - wietnamskie Spring Rolls w papierze ryżowym z krewetkami, warzywami, sałatą, podane z delikatnie pikantnym sosem słodko-kwaśnym
- Bánh Mì - Idealnie połączenie kuchni francuskiej i wietnamskiej, chrupiąca bagietka z Paté, piklowanymi warzywami, sosem majonezowym i świeżymi ziołami
- Bánh Tiêu - Puste w środku słodkie pączki z sezamem
Elementy powyższego menu mogą ulec zmianie w zależności od dostępności poszczególnych składników sezonowych.
O trenerze
Bartosz "Snecz" Dębski
Zakochany w azjatyckich smakach kucharz z bardzo otwartym podejściem do kulinariów i wieloletnim doświadczeniem w zawodzie. Tworzy dania stosunkowo proste, wywodzące się ze street foodu, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania dań i zachęcają do powtórzenia ich w domu. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach fast casualowych (m.in. Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar, Pho Shop). Prowadzi audycję kulinarną w newonce.radio, ma swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz prężnie działający instagram Snecz Gotuje.