W programie
- ZUPA PHO GA - aromatyczna zupa na bazie bulionu z drobiu z podawana z makronem ryżowym, kolendrą i miętą,
- BANH MI char siu – kultowe bagietki wietnamskie podawane z aromatyczną karkówką,
- Bun bo Nam Bo – wietnamska sałatka na bazie makaronu ryżowego vermicelli, podawana w formie bowla z wołowiną i warzywami
- SAJGONKI WIETNAMSKIE – różne opcje, z krewetkami, kurczakiem, omletem, wypełnione warzywami i ziołami
O trenerze
Joanna Ryciak
Pasję do gotowania odkryła już w dzieciństwie, ale miłość do kuchni azjatyckiej zrodziła się do niej w trakcie studiów w USA, gdzie miała okazję spróbować sushi i orientalnych smaków dostępnych w licznych knajpkach z Chinatown. Na drodze jej rozwoju i pasji do gotowania pojawił się mąż Piotr, z którym w 2005 roku otworzyli w Krakowie pierwszy prawdziwy sushi bar Edo, który serwował autentyczne japońskie sushi. Razem z załogą restauracji w trakcie licznych podróży doskonalili dania, poszerzali wiedzę i umiejętności. Wyjazdy do Japonii, Tajlandii, Wietnamu i Chin łączyła nie tylko z degustacjami jedzenia i poznawaniem smaków Azji, ale również z uczestnictwem w warsztatach gotowania. Kształcące podróże zaowocowały otwarciem azjatyckiej restauracji Edo Fusion, gdzie serwuje wybrane i ulubione dania z niemal całej Azji. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Gości, otworzyła siostrzane dla swoich restauracji delikatesy azjatyckie, w których oferuje produkty najwyższej jakości. Jak sama mówi: Wszystko zaczęło się z miłości do sushi i mojej połówki. Miałam to szczęście, że w miarę szybko odnalazłam swoją pasję i drogę.