- Tajska konfitura z chili i tamaryndowca
- „Bezrybny\\" sos rybny
- Tom Yum - najpopularniejsza pikantno-kwaśna tajska zupa z konfiturą z chili, w wersji klarownej z krewetkami
- Som Tam - sałatka z papai z fasolką szparagową, pomidorem i pikantnym dressingiem, na bazie \\"bezrybnego\\" sosu rybnego
- Satay - szaszłyki z kurczaka z sosem orzechowym
- Khanom Jeen Nam Ya - esencjonalne rybne curry podane z cienkim makaronem ryżowym
- Pisang Goreng - banany smażone w cieście ryżowo-kokosowym
O trenerze
Bartosz "Snecz" Dębski
Zakochany w azjatyckich smakach kucharz z bardzo otwartym podejściem do kulinariów i wieloletnim doświadczeniem w zawodzie. Tworzy dania stosunkowo proste, wywodzące się ze street foodu, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania dań i zachęcają do powtórzenia ich w domu. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach fast casualowych (m.in. Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar, Pho Shop). Prowadzi audycję kulinarną w newonce.radio, ma swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz prężnie działający instagram Snecz Gotuje.