Podczas warsztatu:
- otrzymasz dane rynkowe związane z potrzebami gości, obowiązującymi trendami oraz technikami, które skutecznie wypromują Twoją restaurację.
- dowiesz się, jak wiele czynników ma wpływ na zwiększenie sprzedaży oraz liczby gości i w jaki sposób powinieneś je wykorzystać,
- poznasz istotę szkolenia załogi z zakresu marketingu i stworzenia sprzedażowej karty dań,
- zobaczysz jak skutecznie prowadzić profil na Facebooku i Instagramie,
- skupisz się na pracy stricte nad swoim lokalem w oparciu o szereg praktycznych ćwiczeń przygotowanych w oparciu o jego profil,
- poznasz szereg praktycznych narzędzi, które ułatwią Ci promowanie restauracji,
- dowiesz się, jakie praktyczne rozwiązania mogą podnosić Twój obrót,
- nauczysz się samodzielnie podnosić sprzedaż w restauracji wykorzystując nie tylko social media, ale również załogę i szereg zupełnie innych, a równie istotnych miejsc.
O trenerze
Anna Dębska
Redaktor naczelna www.GdzieZjesc.info - jednego z największych przewodników po dobrych restauracjach w Polsce oraz współwłaściciel agencji AFMedia.pl. Od ponad 15 lat wspiera restauracje w poprawnym funkcjonowaniu, doradza w kwestiach jakości, poprawnej polityki marketingowej, czy relacji w załodze. Jako Audytor Restauracyjny rozwiązuje realne problemy i usprawnia pracę wielu miejsc wymagających poprawy, a jako Krytyk Kulinarny wskazuje miejsca, które jakością i smakiem zasługują na wyróżnienie i polecenie czytelnikom. Prowadzi szkolenia dla właścicieli i managerów restauracji z zakresu skutecznej reklamy i budowy marki. Ceniona specjalistka, często zapraszana do mediów, jako ekspert branży gastronomicznej.