-
Poziom podstawowy
ABC gastronomii: dwudniowy moduł finansowy
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.540,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom podstawowyABC gastronomii: organizacja pracy kuchni
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.200,00 złCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanyFood truck biznes
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.100,00 złCena regularna: 250,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia i sala w restauracji
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty- jak z odwiecznej rywalizacji pomiędzy "frontem" restauracji a kuchnią stworzyć zgrany zespół pracujący na sukces lokalu
- jak tworzyć kartę, a co równie ważne zapoznawać zespół z jej zawartością aby tworzyć spójny koncept i realizować najlepsze praktyki z zakresu aktywnej sprzedaży
- jak wykorzystywać regionalne produkty i łączyć tradycję z nowoczesnością dla wyróżnienia oferty gastronomicznej restauracji
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanySkuteczna rekrutacja w gastronomii
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.200,00 złCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanySkuteczna rekrutacja w gastronomii
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.200,00 złCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanyHACCP dla firm gastronomicznych
16.05.2022, 10:00-14:00 WarszawaHACCP to system mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością. To określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń a także ustalenie działań korygujących. Na naszych warsztatach Trenerzy firmy SIliker Polska (Grupa Merieux) spróbują jak najprościej wyjaśnić definicje, zasady czy procedury obowiązujące przy HACCP. Są specjalistami w tej dziedzinie i odpowiedzą na każde Twoje pytanie. Warsztat trwa w godz. 10:00-14:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.200,00 złCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanyBudowanie oferty restauracji
18.05.2022, 10:00-15:00 KrakówInnowacje w restauracji - czy warto je wdrażać? Jak budować i modyfikować ofertę lokalu gastronomicznego w sposób usystematyzowany i nastawiony na klienta? Jeżeli szukasz odpowiedzi na te pytania ten warsztat jest właśnie dla Ciebie! W trakcie spotkania podamy Ci skoncentrowaną pigułkę możliwości dostosowania oferty do zmieniających się potrzeb rynku gastronomicznego. Podczas szkolenia omówione zostaną zagadnienie dotyczące budowania oferty korzystające z metodologii Design Thinking. Warsztaty nauczą nowoczesnego podejścia do tworzenia nowych produktów i usług w coraz bardziej wymagającej branży gastronomicznej. Warsztat przeznaczony jest dla właścicieli, managerów poszukujących inspiracji oraz dla kadry zarządzającej w branży gastronomicznej, która szuka kreatywnych rozwiązań na dalszy rozwój i funkcjonowanie w nowych czasach. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch, kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.200,00 złCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanyMarketing restauracji
12.07.2022, 10:00-15:30 WarszawaW jaki sposób umiejętnie prowadzić social media, by promować restaurację? Gdzie, poza Facebookiem i Instagramem warto reklamować restaurację, by podnosić sprzedaż? Jeśli samodzielnie zajmujesz się promocją restauracji lub masz pracownika, który chciałby poszerzyć wiedzę z zakresu skutecznej reklamy restauracji - zapraszamy na warsztat Ani Dębskiej. Podczas warsztatu Ania skupia się na mnóstwie ćwiczeń i studium przypadków. Dokłada do tego szereg przykładów, co w efekcie przekłada się na gotowe rozwiązania, które wdrożysz bezpośrednio w swoim lokalu po zakończeniu spotkania. Jeżeli chcesz zwiększyć liczbę gości w lokalu i podnieść sprzedaż - zapisz się już dziś! Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. Kliknij w szczegóły i sprawdź dokładny program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanySamodzielny audyt restauracji
12.07.2022, 10:00-15:00 KrakówWarsztat ma za zadanie omówić metodologie i celowość audytu diagnostycznego, oraz przedstawić praktyczne metody jego zastosowania w branży HoReCa - zdobyta wiedza ma umożliwić uczestnikowi przeprowadzenie audytu we własnym przedsiębiorstwie i zdiagnozowanie jego problemów. Warsztat jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą przeprowadzić samodzielny audyt prowadzonego przez siebie przedsiębiorstwa. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyMarketing restauracji
13.07.2022, 10:00-15:30 KrakówW jaki sposób umiejętnie prowadzić social media, by promować restaurację? Gdzie, poza Facebookiem i Instagramem warto reklamować restaurację, by podnosić sprzedaż? Jeśli samodzielnie zajmujesz się promocją restauracji lub masz pracownika, który chciałby poszerzyć wiedzę z zakresu skutecznej reklamy restauracji - zapraszamy na warsztat Ani Dębskiej. Podczas warsztatu Ania skupia się na mnóstwie ćwiczeń i studium przypadków. Dokłada do tego szereg przykładów, co w efekcie przekłada się na gotowe rozwiązania, które wdrożysz bezpośrednio w swoim lokalu po zakończeniu spotkania. Jeżeli chcesz zwiększyć liczbę gości w lokalu i podnieść sprzedaż - zapisz się już dziś! Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30. Kliknij w szczegóły i sprawdź szczegółowy program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanySamodzielny audyt restauracji
13.07.2022, 10:00-15:00 WarszawaWarsztat ma za zadanie omówić metodologie i celowość audytu diagnostycznego, oraz przedstawić praktyczne metody jego zastosowania w branży HoReCa - zdobyta wiedza ma umożliwić uczestnikowi przeprowadzenie audytu we własnym przedsiębiorstwie i zdiagnozowanie jego problemów. Warsztat jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą przeprowadzić samodzielny audyt prowadzonego przez siebie przedsiębiorstwa. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 zł
-
Poziom podstawowy
ABC gastronomii: dwudniowy moduł finansowy