- Waffle burger
- Gofr z frytek
- Wołowina z krewetkami
- Kremowy sos z awokado i szczypiorku
- Konfitowana cebula
- Gremolata z ziół
- Juicy lucy Burger
- Sezonowana wołowina
- Ser imolette
- Sos pomarańczowy z kandyzowanym imbirem
- Kimchi
- Potato burger
- Bułka ziemniaczana
- Mieszanka wołowa z sezonowaną wołowiną
- Krewetka argentyńska
- Tapenada ziołowa
- Majonez ostrygowy
O trenerze
Zbigniew Sonik
Zbigniew Sonik, od wielu lat związany z Krakowską gastronomią gdzie zdobywał swoje pierwsze szlify w kuchni, które potem doprowadziły go do uzyskania tytułu mistrza kuchni i cukiernictwa. Swoje inspiracje czerpie z podróży i przygód kulinarnych, w ciągłym poszukiwaniu nowego smaku i formy. Bywają jednak dni, że z kucharza zmienia się w cukiernika i pochłania go chęć tworzenia, a za materiał służy mu czekolada, z której powstają fantazyjne rzeźby. Doświadczenie cukiernicze zdobywał we Lwowskiej Manufakturze Czekolady, w znanej sieci hoteli oraz różnych krakowskich cukierniach. Trener i wykładowca w Krakowskiej Szkole Restauratorów i były Szef Kuchni kilku krakowskich restauracji.