Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Strona główna/Giancarlo Russo
Wybierz lokalizację
Cena

  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Piemont

    06.04.2023, 10:00-15:00 Warszawa
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Piemoncie, królestwie trufli, wina Barolo, mięsa i smaków lasu. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak vitello tonato, bagna cauda czy panna cotta. Odkryjesz głębie smaku prawdziwego Barolo, które wykorzystamy do przygotowania tradycyjnego, piemonckiego risotto oraz brasato. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    450,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 600,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Piemont

    12.04.2023, 10:00-15:00 Kraków
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Piemoncie, królestwie trufli, wina Barolo, mięsa i smaków lasu. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak vitello tonato, bagna cauda czy panna cotta. Odkryjesz głębie smaku prawdziwego Barolo, które wykorzystamy do przygotowania tradycyjnego, piemonckiego risotto oraz brasato. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    450,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 600,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Lombardia

    09.05.2023, 10:00-15:00 Warszawa
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Lombardii, znanej z doskonałego risotto, mięs i serów. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak risotto alla Milanese, Picatina al limone czy tiramisu. Dowiesz się jak przygotować ossobuco jak prawdziwy mediolańczyk. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    450,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 600,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Lombardia

    11.05.2023, 10:00-15:00 Kraków
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Lombardii, znanej z doskonałego risotto, mięs i serów. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak risotto alla Milanese, Picatina al limone czy tiramisu. Dowiesz się jak przygotować ossobuco jak prawdziwy mediolańczyk. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    450,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 600,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Toskania

    13.06.2023, 10:00-15:00 Warszawa
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Toskanii, kwintesencji smaku Włoch - prostej, wiejskiej kuchni, której niewyszukane ale dopracowane smaki zachwyciły cały świat. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania klasycznych włoskich dań z dziczyzną czy podrobami. Dowiesz się też jak przygotować prawdziwe ragu i jak doskonale połączyć dorsza z tradycyjnym włoskim sosem. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    450,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 600,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Toskania

    15.06.2023, 10:00-15:00 Kraków
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Toskanii, kwintesencji smaku Włoch - prostej, wiejskiej kuchni, której niewyszukane ale dopracowane smaki zachwyciły cały świat. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania klasycznych włoskich dań z dziczyzną czy podrobami. Dowiesz się też jak przygotować prawdziwe ragu i jak doskonale połączyć dorsza z tradycyjnym włoskim sosem. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    450,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 600,00