Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Lombardia

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Lombardii, znanej z doskonałego risotto, mięs i serów. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak risotto alla Milanese, Picatina al limone czy tiramisu. Dowiesz się jak przygotować ossobuco jak prawdziwy mediolańczyk. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Lombardia

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Lombardii, znanej z doskonałego risotto, mięs i serów. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak risotto alla Milanese, Picatina al limone czy tiramisu. Dowiesz się jak przygotować ossobuco jak prawdziwy mediolańczyk. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Piemont

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Piemoncie, królestwie trufli, wina Barolo, mięsa i smaków lasu. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak vitello tonato, bagna cauda czy panna cotta. Odkryjesz głębie smaku prawdziwego Barolo, które wykorzystamy do przygotowania tradycyjnego, piemonckiego risotto oraz brasato. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Piemont

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Piemoncie, królestwie trufli, wina Barolo, mięsa i smaków lasu. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak vitello tonato, bagna cauda czy panna cotta. Odkryjesz głębie smaku prawdziwego Barolo, które wykorzystamy do przygotowania tradycyjnego, piemonckiego risotto oraz brasato. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Toskania

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Toskanii, kwintesencji smaku Włoch - prostej, wiejskiej kuchni, której niewyszukane ale dopracowane smaki zachwyciły cały świat. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania klasycznych włoskich dań z dziczyzną czy podrobami. Dowiesz się też jak przygotować prawdziwe ragu i jak doskonale połączyć dorsza z tradycyjnym włoskim sosem. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Kuchnia włoska: Toskania

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Toskanii, kwintesencji smaku Włoch - prostej, wiejskiej kuchni, której niewyszukane ale dopracowane smaki zachwyciły cały świat. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania klasycznych włoskich dań z dziczyzną czy podrobami. Dowiesz się też jak przygotować prawdziwe ragu i jak doskonale połączyć dorsza z tradycyjnym włoskim sosem. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Pasta fresca – świeże makarony

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Poznaj technikę własnoręcznego przygotowywania włoskich makaronów i dowiedz się, jak najlepiej połączyć je z klasycznymi sosami i dodatkami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego własnoręcznie przygotujesz aż 6 różnych past od początku do końca. Poznasz tajniki wyboru mąki i technikę przygotowywania ciasta na makaron oraz sposoby na naturalne zabarwienie makaronu. W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!  
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Pasta fresca – świeże makarony

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Poznaj technikę własnoręcznego przygotowywania włoskich makaronów i dowiedz się, jak najlepiej połączyć je z klasycznymi sosami i dodatkami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego własnoręcznie przygotujesz aż 6 różnych past od początku do końca. Poznasz tajniki wyboru mąki i technikę przygotowywania ciasta na makaron oraz sposoby na naturalne zabarwienie makaronu. W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom podstawowy

    Klasyczne włoskie makarony

    10.06.2024, 10:00-15:00 Warszawa
    Poznaj receptury na klasyczne włoskie dania z makaronu i dowiedz się, jak połączyć je z najpopularniejszymi sosami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego dowiesz się jak sprawnie w prawidłowy sposób przygotować włoskie pasty suche i mrożone łącząc je z tak klasycznymi i popularnymi składnikami jak małże, białe ragu, karczochy czy guanciale. W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch. Warsztat trwa w godzinach 10-15.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom podstawowy

    Klasyczne włoskie makarony

    24.06.2024, 10:00-15:00 Kraków
    Poznaj receptury na klasyczne włoskie dania z makaronu i dowiedz się, jak połączyć je z najpopularniejszymi sosami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego dowiesz się jak sprawnie w prawidłowy sposób przygotować włoskie pasty suche i mrożone łącząc je z tak klasycznymi i popularnymi składnikami jak małże, białe ragu, karczochy czy guanciale. W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch. Warsztat trwa w godzinach 10-15.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00