- Bun Cha z pulpetami - hanojski przysmak z północnego Wietnamu, podawany z cienkim makaronem ryżowym, wieprzowymi klopsami, świeżymi ziołami i specjalnym sosem
- Laksa z kurczakiem - malezyjska zupa z pastą curry, mleczkiem kokosowym, makaronem, warzywami i soczystym kurczakiem
- Kimchi Jjigae - koreański gulasz na bazie kimchi z mięsem wieprzowym i tofu, podany z ryżem i świeżymi ziołami
- Bao burger - Burger z mięsa wołowego, zmieszany z mięsem krewetek, podany z sałatami, ogórkiem piklowanym i sosem mango-chili
- Mus sernikowy z matchą, kruszonką i świeżymi owocami
O trenerze
Bartosz "Snecz" Dębski
Zakochany w azjatyckich smakach kucharz z bardzo otwartym podejściem do kulinariów i wieloletnim doświadczeniem w zawodzie. Tworzy dania stosunkowo proste, wywodzące się ze street foodu, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania dań i zachęcają do powtórzenia ich w domu. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach fast casualowych (m.in. Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar, Pho Shop). Prowadzi audycję kulinarną w newonce.radio, ma swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz prężnie działający instagram Snecz Gotuje.