Naucz się sztuki fotografii kulinarnej w wydaniu mobile! Poznaj tajniki właściwego przygotowania dań do fotografii, zasad rządzących prawidłową stylizacją i kadrowaniem oraz podstaw obróbki zdjęć - wszystko za pomocą Twojego smartfona!
Warsztat fotografii kulinarnej smartfonem jest adresowany głównie do pracowników gastronomii, ale również do amatorów, blogerów i miłośników dobrego jedzenia - wszystkich tych, którzy chcą robić apetyczne zdjęcia dania oraz deseru przy pomocy aparatu w smartfonie.
Jednodniowy warsztat fotografii kulinarnej to przydatna wiedza dla każdego posiadacza telefonu, niezależnie od marki i systemu operacyjnego.
W codziennej pracy szefa kuchni, cukiernika, managera czy właściciela bistro lub restauracji ważna jest umiejętność takiego sfotografowania jedzenia, aby przyciągało ono uwagę w mediach społecznościowych.
Jemy przecież w pierwszej kolejności oczami, a sprzęt, który mamy cały czas pod ręką – smartfon pomoże stworzyć apetyczne zdjęcie, które w kilka chwil można wrzucić na media społecznościowe. Ważne jest, by poznać kilka podstawowych zasad stylizacji dania oraz samej fotografii i nabyć umiejętność szybkiej edycji zdjęcia w telefonie.
Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
Warsztat skierowany do restauratorów, managerów, szefów kuchni i wszystkich zarządzających zespołem w branży gastronomicznej. Podczas warsztatu poszukamy odpowiedzi na pytania:
Czy motywowanie ludzi ma sens?
Czym jest motywacja wewnętrzna i zewnętrzna?
Dlaczego niektórzy ludzie robią więcej podczas gdy zdecydowana większość woli zrobić mniej?
W trakcie spotkania sięgniemy po praktyczne ćwiczenia z wykorzystaniem technik motywacyjnych i zastanowimy się, jak sprawić, żeby kelnerom i kucharzom chciało się chcieć, a kuchnia pokochała salę i odwrotnie.
Warsztat trwa w godz. 9:00-14:00.
Poznaj klucz do sukcesu w branży gastronomicznej i dowiedz się jak rozwijać kompetencje miękkie szefów kuchni i kucharzy! Celem tego warsztatu jest wsparcie kucharzy w rozwoju umiejętności miękkich niezbędnych do skutecznego działania w dynamicznym środowisku kuchni. Poprzez interaktywne sesje, dyskusje i praktyczne ćwiczenia, uczestnicy będą mieli okazję wzmocnić swoją komunikację, poznać dobre praktyki z zakresu zarządzania stresem i współpracą z zespołem oraz skutecznie wykorzystać kreatywne myślenie. Warsztat będzie oparty na interaktywnych prezentacjach, grupowych dyskusjach, praktycznych ćwiczeniach oraz symulacjach sytuacji zawodowych. Uczestnicy po ukończeniu warsztatu poprawią swoje umiejętności komunikacyjne, będą bardziej odporni na stres, sprawniej współpracować z zespołem oraz będą bardziej otwarci na kreatywne podejście do pracy w kuchni.
W dynamicznie zmieniającym się świecie gastronomii, skuteczny marketing to klucz do sukcesu. Szkolenie prowadzone przez Anię Dębską dostarcza praktycznych narzędzi i strategii, które pomogą restauratorom zwiększyć sprzedaż, przyciągnąć nowych gości i zbudować silną markę.
Jeżeli chcesz zwiększyć liczbę gości w lokalu i podnieść sprzedaż - zapisz się już dziś!
W dynamicznie zmieniającym się świecie gastronomii, skuteczny marketing to klucz do sukcesu. Szkolenie prowadzone przez Anię Dębską dostarcza praktycznych narzędzi i strategii, które pomogą restauratorom zwiększyć sprzedaż, przyciągnąć nowych gości i zbudować silną markę.
Jeżeli chcesz zwiększyć liczbę gości w lokalu i podnieść sprzedaż - zapisz się już dziś!
Każdy właściciel czy też menadżer lokalu gastronomicznego powinien znać swoje liczby. Powinien wiedzieć co o jego restauracji mówią cyfry i twarde dane. Taka analiza w oparciu o raporty z działalności firmy, pozwala na bardziej efektywne zarządzanie, trafniejsze wnioski a w efekcie lepsze decyzje rzutujące na funkcjonowanie lokalu. Analiza finansowa nie kończy się na pracy księgowej i wyliczeniu podatków. To bardziej złożony i bardziej szczegółowy proces, ale przy wykorzystaniu odpowiednich narzędzi, staje się czytelny, prosty w zastosowaniu a przede wszystkim niezbędny przy dalszym planowaniu.
Warsztat dedykowany jest: właścicielom restauracji, menadżerom oraz osobom chcącym założyć lokal gastronomiczny.
Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
Każdy właściciel czy też menadżer lokalu gastronomicznego powinien znać swoje liczby. Powinien wiedzieć co o jego restauracji mówią cyfry i twarde dane. Taka analiza w oparciu o raporty z działalności firmy, pozwala na bardziej efektywne zarządzanie, trafniejsze wnioski a w efekcie lepsze decyzje rzutujące na funkcjonowanie lokalu. Analiza finansowa nie kończy się na pracy księgowej i wyliczeniu podatków. To bardziej złożony i bardziej szczegółowy proces, ale przy wykorzystaniu odpowiednich narzędzi, staje się czytelny, prosty w zastosowaniu a przede wszystkim niezbędny przy dalszym planowaniu.
Warsztat dedykowany jest: właścicielom restauracji, menadżerom oraz osobom chcącym założyć lokal gastronomiczny.
Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
Poznaj klucz do sukcesu w branży gastronomicznej i dowiedz się jak rozwijać kompetencje miękkie szefów kuchni i kucharzy! Celem tego warsztatu jest wsparcie kucharzy w rozwoju umiejętności miękkich niezbędnych do skutecznego działania w dynamicznym środowisku kuchni. Poprzez interaktywne sesje, dyskusje i praktyczne ćwiczenia, uczestnicy będą mieli okazję wzmocnić swoją komunikację, zarządzanie stresem, współpracę z zespołem oraz kreatywne myślenie.
Warsztat będzie oparty na interaktywnych prezentacjach, grupowych dyskusjach, praktycznych ćwiczeniach oraz symulacjach sytuacji zawodowych.
Uczestnicy po ukończeniu warsztatu poprawią swoje umiejętności komunikacyjne, będą bardziej odporni na stres, sprawniej współpracować z zespołem oraz będą bardziej otwarci na kreatywne podejście do pracy w kuchni.
Kliknij i sprawdź program warsztatu!