Zapraszamy na drugą odsłonę jednego z najpopularniejszych warsztatów Akademii Inspiracji MAKRO! Podczas spotkania sięgniemy po mniej klasyczne, ale równie popularne wariacje na temat burgerów. Przekażemy uczestnikom informacje o rzadziej używanych, ale świetnie odbieranych technikach obróbki mięs do burgera jak smash czy juicy chees, sięgniemy też po inne od grillowanych mięso pod postacią pulled. Podobnie jak w pierwszej części warsztatu wspólnie przećwiczymy kompletne przygotowanie kanapki od bułki do serca burgera. Wszystko oczywiście w innej od dotychczasowej odsłonie - zarówno w zakresie zastosowanych technik jak i składników burgera.
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
Wiele tekstur i intensywnych smaków zamkniętych w formie na jeden kęs – idealnej pozycji w menu okolicznościowym i cateringowym. Na warsztacie przygotujemy sześć mini przekąsek idealnych na bankiety, spotkania towarzyskie czy okolicznościowy catering.
Warsztat trwa w godzinach 10-16. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu
Poznaj techniki wypieku deserów na bazie ciasta francuskiego i dowiedz się jak własnoręcznie tworzyć dla nich różnorodne nadzienia! Zapraszamy na szkolenie, podczas którego przećwiczymy technikę wypieku różnorodnych form deserów na bazie prawdziwego ciasta francuskiego. W trakcie spotkania przygotujemy 4 różne kształty wypieków, które wypełnimy samodzielnie przygotowanymi kremami i pastami. W trakcie warsztatu pokażemy w jaki sposób wycinać i zawijać różne formy oraz powiemy jak można zagospodarować ścinki ciasta francuskiego zgodnie z ideą zero waste.
Warsztat trwa w godzinach 10-15.Kliknij i sprawdź program warsztatu!