Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Poziom średniozaawansowany

Budowanie oferty restauracji

Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
450,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 600,00 
Innowacje w restauracji - czy warto je wdrażać? Jak budować i modyfikować ofertę lokalu gastronomicznego w sposób usystematyzowany i nastawiony na klienta? Jeżeli szukasz odpowiedzi na te pytania ten warsztat jest właśnie dla Ciebie! W trakcie spotkania podamy Ci skoncentrowaną pigułkę możliwości dostosowania oferty do zmieniających się potrzeb rynku gastronomicznego. Podczas szkolenia omówione zostaną zagadnienie dotyczące budowania oferty korzystające z metodologii Design Thinking. Warsztaty nauczą nowoczesnego podejścia do tworzenia nowych produktów i usług w coraz bardziej wymagającej branży gastronomicznej. Warsztat przeznaczony jest dla właścicieli, managerów poszukujących inspiracji oraz dla kadry zarządzającej w branży gastronomicznej, która szuka kreatywnych rozwiązań na dalszy rozwój i funkcjonowanie w nowych czasach. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch, zapraszamy!
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
W trakcie warsztatu poruszone zostaną zagadnienia: - określania grupy docelowej (być może totalna jej zmiana) - \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"wejdź w buty swoich odbiorców\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" - empatyzacja i projektowanie usługi pod potrzeby Klientów - kreatywne rozwiązania na miarę dzisiejszych czasów Czego nauczy się uczestnik? Uczestnik po zakończonym szkoleniu pozna w zakresie podstawowym możliwości jakie daje metoda Design Thinking w kreowaniu nowej oferty. Będzie potrafił zastosować pojedyncze rozwiązania we własnym lokalu.

O trenerze

Małgorzata Bednarz Socjolog, trener, manager gastronomii i certyfikowany coach. Z branżą gastronomiczną jest związana od 17 lat. Obecnie prowadzi firmę MWM PARTNERS, której misją jest pomaganie restauratorom w osiąganiu coraz wyższych zysków i satysfakcji z prowadzenia restauracji. Na co dzień analizuje raporty restauracji i doradza jak zwiększyć ich rentowność, opierając się na kluczowych wskaźnikach efektywności i tworzy programy naprawcze, które wyciągnęły z kryzysu niejedną restaurację. Prowadzi także merytoryczne szkolenia dla kadry zarządzającej sektora HoReCa. Specjalizuje się przede wszystkim w umiejętnościach miękkich, uwielbia tematy związane z motywacją. Prywatnie uwielbia spędzać czas w towarzystwie rodziny i przyjaciół.

Wybierz termin

Kraków

Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".

Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.

W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.

W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.