- Burger juicy lucy - wołowina nadziewana serem/ pikle/ sos serowy
- Burger surf Turf - wołowina/ krewetki/ grillowany ananas/ mangomayo
- Burger vegan - falafel/ tahinimayo vegan/ sałatka libańska
- Smash burger
- Burger azjatycki - szarpany kurczak/ limemayo/ kimchi marchew/ kolendra/ piklowany ogórek
O trenerze
Zbigniew Sonik
Zbigniew Sonik, od wielu lat związany z Krakowską gastronomią gdzie zdobywał swoje pierwsze szlify w kuchni, które potem doprowadziły go do uzyskania tytułu mistrza kuchni i cukiernictwa. Swoje inspiracje czerpie z podróży i przygód kulinarnych, w ciągłym poszukiwaniu nowego smaku i formy. Bywają jednak dni, że z kucharza zmienia się w cukiernika i pochłania go chęć tworzenia, a za materiał służy mu czekolada, z której powstają fantazyjne rzeźby. Doświadczenie cukiernicze zdobywał we Lwowskiej Manufakturze Czekolady, w znanej sieci hoteli oraz różnych krakowskich cukierniach. Trener i wykładowca w Krakowskiej Szkole Restauratorów i były Szef Kuchni kilku krakowskich restauracji.