Od podstaw zostaną przygotowane:
- Mieszanka wołowa z 4 różnych elementów
- Mieszanka jagnięca
- Sosy od podstaw
- Krótkie pikle
- Bułka brioche
- Kimchi B.
- Majo kimchi
- Glazurowany boczek
- Kiszona cytryna
- Kimchi z pak choi, dymką i kiełkami fasoli mung
- Wołowina
- Juicy cheese Burger
- Marynowana biała rzodkiew ze słodką cebulą
- Palona sałata rzymska
- Ser mimolette
- Sos pomarańczowy z kandyzowanym imbirem
- Wołowina
- French guy Burger
- Konfitura z gruszki w czerwonym winie
- Ser camembert
- Przegrzebki
- Majonez truflowy
- Sałata frisse
- Wołowina
- Lamburger
- Konfitura z pieczonych pomidorów
- Sos z maślanki i szczypioru
- Nowalijki w oilwie chilli
- Ser halloumi
- Jagnięcina
O trenerze
Michał Węcławek
Kucharz, trener kulinarny, wykładowca i cukiernik z kilkunastoletnim doświadczeniem w gastronomii. Półfinalista zawodów "Szef roku" wg. Gault&Millau, Szef Kuchni Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. Jak sam o sobie mówi - pasjonat dobrego jedzenia, tropiciel kulinarnych trendów i wysokich standardów, który najlepiej odnajduje się w wymagającej pracy w kuchni na wysokim poziomie. Swoją karierę zaczynał we włoskiej pizzeri i karczmie ze staropolską kuchnią, skąd trafił do słynnego, warszawskiego CafeBar Lemon, gdzie spędził łącznie 6 lat, z czego połowę na stanowisku Sous Chefa. Później współpracował z Martinem Gimenezem Castro w restauracji Salto, jako Chef de Partie restauracji pięciogwiazdkowego hotelu. Współtworzył popularny koncept kulinarny w formule Pop-up "U chłopaków" i pełnił funkcję Szefa kuchni w restauracji Warszawski Sznyt. Ostatnio pełnił funkcję Młodszego Zastępcy Szefa Cukierni w ekskluzywnym Raffles Hotel Europejski i prowadził zajęcia z cukiernictwa i kuchni molekularnej w Krakowskiej Szkole Restauratorów.