- Bacon cheese burger/ boczek/ mimolette/ pikle/ spicymayo/ sałata rzymska/ cebula/ pomidor
- Burger meksykański / pico de gallo/ guacamole/ nachos/ kolendra
- Wege burger/ kozi ser panko/ marmolada z czerwonej cebuli/ creme fraiche z cydrem/ palone masło/ waleriana
- Burger orientalny/ krewetki tygrysie/ majonez kolendrowy/ salsa z ananasa
- Burger wegański /boczniaki bulgogi/ sos orzechowy /pikle z buraka/ sałata rzymska
O trenerze
Daniel Wanke
Samouk, który gotowanie i pasję do jedzenia wyniósł z domu. Uczył się podstaw i zdobywał kulinarne szlify u boku Przemka Błaszczyka, w Mañana Bistro & Wine Bar, która zdobyła dwie czapki Gault&Millau i rekomendację Slow Food Polska. Szef kuchni freelancer, który ze swoim projektem Wanke Cook’ink przeprowadził kilkaset warsztatów i szkoleń dla profesjonalistów i pasjonatów. Ponadto zajmuje się tworzeniem menu dla food truck'ów i restauracji w całej Polsce. Uczestnik siódmej edycji TopChef Polska. Jego specjalnością są szeroko pojęte kuchnia azjatycka i streetfood. Obecnie szef kuchni katowickiej Sceny54 by FEIIM.
