- Bacon cheese burger/ boczek/ mimolette/ pikle/ spicymayo/ sałata rzymska/ cebula/ pomidor
- Burger meksykański / pico de gallo/ guacamole/ nachos/ kolendra
- Wege burger/ kozi ser panko/ marmolada z czerwonej cebuli/ creme fraiche z cydrem/ palone masło/ waleriana
- Burger orientalny/ krewetki tygrysie/ majonez kolendrowy/ salsa z ananasa
- Burger wegański /boczniaki bulgogi/ sos orzechowy /pikle z buraka/ sałata rzymska
O trenerze
Zbigniew Sonik
Zbigniew Sonik, od wielu lat związany z Krakowską gastronomią gdzie zdobywał swoje pierwsze szlify w kuchni, które potem doprowadziły go do uzyskania tytułu mistrza kuchni i cukiernictwa. Swoje inspiracje czerpie z podróży i przygód kulinarnych, w ciągłym poszukiwaniu nowego smaku i formy. Bywają jednak dni, że z kucharza zmienia się w cukiernika i pochłania go chęć tworzenia, a za materiał służy mu czekolada, z której powstają fantazyjne rzeźby. Doświadczenie cukiernicze zdobywał we Lwowskiej Manufakturze Czekolady, w znanej sieci hoteli oraz różnych krakowskich cukierniach. Trener i wykładowca w Krakowskiej Szkole Restauratorów i były Szef Kuchni kilku krakowskich restauracji.