Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Poziom zaawansowany

Finger food menu

Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
400,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 550,00 
Wiele tekstur i intensywnych smaków zamkniętych w formie na jeden kęs – idealnej pozycji w menu okolicznościowym i cateringowym. Na warsztacie przygotujemy sześć mini przekąsek idealnych na bankiety, spotkania towarzyskie czy okolicznościowy catering. Warsztat trwa w godzinach 10-16.
02.04.2025, 10:00-15:00
Warszawa
Na ten termin zostało tylko 18 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
W menu warsztatu:
  • Kawior z bakłażana, krem z koziego sera, chorizzo
  • Bonbon z kurczaka z anchois
  • Pomidor marynowany, makrela wędzona, kawior
  • Kaczka, konfitura z pomarańczy. majeranek
  • Arbuz, tuńczyk, jalapeno
Elementy powyższego menu mogą ulec zmianie w zależności od dostępności poszczególnych składników sezonowych.

O trenerze

Arkadiusz Ozga Szef kuchni z ponad 20-letnim doświadczeniem. Specjalizuje się w tematyce ryb i owoców morza oraz steków. Z wykształcenia Technik technologii żywności i obsługi turystycznej. Doświadczenie zdobywał przede wszystkim w warszawskich i Irlandzkich hotelach i restauracjach. Przez 6 lat pracował na stanowisku Szefa kuchni w Ambasadzie Stanów Zjednoczonych w Warszawie gdzie miał okazję szlifować kompetencje z zakresu organizacji bankietów i menu na imprezy okolicznościowe i gotować dla znamienitych gości z korpusu dyplomatycznego. Przez ponad 6 lat pracował w Irlandii w restauracjach i hotelach o różnych specjalizacjach gdzie oprócz kuchni ciepłej zajmował się planowaniem stałego menu, przygotowywaniem przyjęć weselnych i bankietów czy cateringów. Przed powrotem do Polski przez ostatnie dwa lata pracował w znanym Good Eating Company gdzie był odpowiedzialny między innymi za stałą i bankietową ofertę cateringową oraz odpowiadał za funkcjonowanie systemu HACPP.

Wybierz termin

Warszawa

02.04.2025 10:00-15:00
Wolne miejsca: 18
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".

Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.

W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.

W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.