Program szkolenia:
- Stylizacja kadru, dekoracja i kompozycja dania
- Zasady fotografii kulinarnej w praktyce
- Dobieranie kolorów i rekwizytów kuchennych do dania
- Światło naturalne vs. sztuczne w fotografii
- Triki i sztuczki ułatwiające stylizację potrawy
- Praktyczna część warsztatowa- praca z daniem
- Postprodukcja w fotografii mobilnej – praca z darmowymi aplikacjami
O trenerze
Agnieszka Jasińska
Fotograf, kucharz, trener i pedagog. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę „Kulinarne Nawigacje - wegetariańska kuchnia domowa” oraz liczne ebooki kucharskie na indywidualne zamówienia prywatnych firm. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej np. „Moje gotowanie”. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty fotograficzne, kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski.