W programie warsztatu::
- system HACCP
- zasady GHP (Dobra Praktyka Higieniczna)/GMP (Dobra Praktyka Produkcyjna)
- higiena miejsca pracy (czystość sprzętu/mycie i dezynfekcja)
- magazynowanie (chłodnia, magazyn suchy, magazyn opakowań)
- produkcja/sprzedaż, ciąg chłodniczy, jakość produktu/zgodność ze specyfikacją
- produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego i inne odpady
- dokumentacja GHP/GMP/HACCP
- nadzór nad stanem technicznym pomieszczeń i urządzeń
- zabezpieczenie przed szkodnikami
- badania wody
O trenerze
Wybierz termin
Warszawa
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".
Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.
W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.
W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.