Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Poziom średniozaawansowany

Marketing restauracji – skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży

Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
480,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 630,00 
W dynamicznie zmieniającym się świecie gastronomii, skuteczny marketing to klucz do sukcesu. Szkolenie prowadzone przez Anię Dębską dostarcza praktycznych narzędzi i strategii, które pomogą restauratorom zwiększyć sprzedaż, przyciągnąć nowych gości i zbudować silną markę. Dla kogo jest to szkolenie? Szkolenie jest skierowane do właścicieli restauracji, managerów oraz osób odpowiedzialnych za marketing w branży gastronomicznej, którzy chcą zwiększyć efektywność działań promocyjnych i sprzedażowych. Dlaczego warto? Anna Dębska łączy wieloletnie doświadczenie praktyczne z aktualną wiedzą o trendach w gastronomii. Jej podejście opiera się na realnych przykładach i sprawdzonych strategiach, co czyni szkolenie wyjątkowo wartościowym dla uczestników. Jeżeli chcesz zwiększyć liczbę gości w lokalu i podnieść sprzedaż - zapisz się już dziś! Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30.
04.06.2025, 10:00-15:30
Warszawa
Na ten termin zostało tylko 8 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
Podczas warsztatu uczestnicy: - Poznają aktualne dane rynkowe dotyczące potrzeb gości i obowiązujących trendów. - Dowiedzą się, jakie czynniki wpływają na zwiększenie sprzedaży i jak je efektywnie wykorzystać. - Nauczą się, jak szkolić zespół w zakresie marketingu i stworzyć sprzedażową kartę dań - Zdobędą wiedzę na temat efektywnego prowadzenia profili restauracji na Facebooku i Instagramie oraz TikToku. - Przeanalizują swój lokal poprzez praktyczne ćwiczenia dostosowane do jego profilu. - Otrzymają zestaw narzędzi ułatwiających promowanie restauracji. - Poznają praktyczne rozwiązania zwiększające obrót, wykorzystując nie tylko social media, ale także zaangażowanie zespołu i inne istotne kanały.

O trenerze

Anna Dębska Redaktor naczelna www.GdzieZjesc.info - jednego z największych przewodników po dobrych restauracjach w Polsce oraz współwłaściciel agencji AFMedia.pl. Od ponad 15 lat wspiera restauracje w poprawnym funkcjonowaniu, doradza w kwestiach jakości, poprawnej polityki marketingowej, czy relacji w załodze. Jako Audytor Restauracyjny rozwiązuje realne problemy i usprawnia pracę wielu miejsc wymagających poprawy, a jako Krytyk Kulinarny wskazuje miejsca, które jakością i smakiem zasługują na wyróżnienie i polecenie czytelnikom. Prowadzi szkolenia dla właścicieli i managerów restauracji z zakresu skutecznej reklamy i budowy marki. Ceniona specjalistka, często zapraszana do mediów, jako ekspert branży gastronomicznej.

Wybierz termin

Warszawa

04.06.2025 10:00-15:30
Wolne miejsca: 8
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".

Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.

W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.

W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.