Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Poziom średniozaawansowany

Marketing restauracji – skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży

Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
450,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 600,00 
W jaki sposób umiejętnie prowadzić social media, by promować restaurację? Gdzie, poza Facebookiem i Instagramem warto reklamować restaurację, by podnosić sprzedaż? Jeśli samodzielnie zajmujesz się promocją restauracji lub masz pracownika, który chciałby poszerzyć wiedzę z zakresu skutecznej reklamy restauracji - zapraszamy na warsztat Ani Dębskiej. Podczas warsztatu Ania skupia się na mnóstwie ćwiczeń i studium przypadków. Dokłada do tego szereg przykładów, co w efekcie przekłada się na gotowe rozwiązania, które wdrożysz bezpośrednio w swoim lokalu po zakończeniu spotkania. Jeżeli chcesz zwiększyć liczbę gości w lokalu i podnieść sprzedaż - zapisz się już dziś! Warsztat trwa w godz. 10:00-15:30.
19.03.2025, 10:00-15:30
Kraków
Podczas warsztatu: - otrzymasz dane rynkowe związane z potrzebami gości, obowiązującymi trendami oraz technikami, które skutecznie wypromują Twoją restaurację. - dowiesz się, jak wiele czynników ma wpływ na zwiększenie sprzedaży oraz liczby gości i w jaki sposób powinieneś je wykorzystać, - poznasz istotę szkolenia załogi z zakresu marketingu i stworzenia sprzedażowej karty dań, - zobaczysz jak skutecznie prowadzić profil na Facebooku i Instagramie, - skupisz się na pracy stricte nad swoim lokalem w oparciu o szereg praktycznych ćwiczeń przygotowanych w oparciu o jego profil, - poznasz szereg praktycznych narzędzi, które ułatwią Ci promowanie restauracji, - dowiesz się, jakie praktyczne rozwiązania mogą podnosić Twój obrót, - nauczysz się samodzielnie podnosić sprzedaż w restauracji wykorzystując nie tylko social media, ale również załogę i szereg zupełnie innych, a równie istotnych miejsc.

O trenerze

Anna Dębska Redaktor naczelna www.GdzieZjesc.info - jednego z największych przewodników po dobrych restauracjach w Polsce oraz współwłaściciel agencji AFMedia.pl. Od ponad 15 lat wspiera restauracje w poprawnym funkcjonowaniu, doradza w kwestiach jakości, poprawnej polityki marketingowej, czy relacji w załodze. Jako Audytor Restauracyjny rozwiązuje realne problemy i usprawnia pracę wielu miejsc wymagających poprawy, a jako Krytyk Kulinarny wskazuje miejsca, które jakością i smakiem zasługują na wyróżnienie i polecenie czytelnikom. Prowadzi szkolenia dla właścicieli i managerów restauracji z zakresu skutecznej reklamy i budowy marki. Ceniona specjalistka, często zapraszana do mediów, jako ekspert branży gastronomicznej.

Wybierz termin

Kraków

29.01.2025 10:00-15:30
Wolne miejsca: 12
19.03.2025 10:00-15:30
Wolne miejsca: 12
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".

Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.

W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.

W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.