Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Strona główna/Warsztaty/Menadżerskie/Samodzielny audyt restauracji
Poziom średniozaawansowany

Samodzielny audyt restauracji

Warsztat ma za zadanie omówić metodologie i celowość audytu diagnostycznego, oraz przedstawić praktyczne metody jego zastosowania w branży HoReCa - zdobyta wiedza ma umożliwić uczestnikowi przeprowadzenie audytu we własnym przedsiębiorstwie i zdiagnozowanie jego problemów. Warsztat jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą przeprowadzić samodzielny audyt prowadzonego przez siebie przedsiębiorstwa. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00.
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
250,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 400,00 
W trakcie szkolenia zostaną omówione kwestie: • badanie mocnych i słabych stron oferty • porównanie portfolio produktowego z konkurencją • analiza struktury kosztów i przychodów • badanie metodą Tajemniczego Klienta (aktualny poziom jakości serwisu) • Wewnętrzna spójność oferty (tzw. Ambiance Mix) • przebieg procesów, ścieżek decyzji i ich skuteczność • ocena funkcjonowanie firmy w kontekście formalno-prawnym (ze szczególnym uwzględnieniem PPOŻ, Sanepid, HACCP) • Metody kradzieży, oszustw i wyłudzeń w branży - wykrywanie

O trenerze

Leszek Szczepaniak Restaurator - od pięciu lat prowadzi w Warszawie wielokrotnie nagradzaną restaurację specjalizującą się w kuchni francuskiej, w której na co dzień testuje nowe rozwiązania optymalizujące przebiegające procesy. Doświadczony manager mający w swoim portfolio prace dla największych firm gastronomicznych w Europie, otwieranie nowych punktów, przeprowadzanie procesów rebrandingu, prowadzenie fast-foodów, kawiarni butikowych i sieciowych oraz restauracji klasy Fine-Dining, dobrze czujący się we współpracy z cukierniami i firmami kateringowymi. Mentor prowadzący warsztaty i konsultacje dla innowacyjnych przedsiębiorstw w akceleratorze start-up’ów wspierającym nowe technologie w branży spożywczej.

Wybierz termin

Kraków

Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".

Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.

W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.

W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.