- Ramen z susznych borowików i,podgrzybków, jajkiem 7 minutowym i wakame oraz grillowanymi boczniakami
- Enoki, boczniaki, pieczarki brunatne i podgrzybki w sosie ostrygowym z własnoręcznie przygotowanym noodle
- Tortelloni z prawdziwkami i ricottą oraz pudrem z podgrzybków
- Pithivier -francuski pieróg nadziewany podgrzybkami i kiszoną kapustą z demi glace
O trenerze
Tomasz Królikowski
Szef kuchni, trener i doradca kulinarny. Swoją przygodę z gotowaniem zaczynał w Mediolanie i w jednej z najlepszych włoskich restauracji w Polsce. Stąd po 5 latach wyjechał do Wielkiej Brytanii pracując, a następnie szefując w prestiżowych instytucjach publicznych takich jak Royal Society, Royal College of Surgeons, Mansion House oraz British Library. Po powrocie do kraju pełnił obowiązki szefa w znanym warszawskim bistro i koordynował otwarcie restauracji w Royal Wilanów. Na co dzień, poza gotowaniem i warsztatami pisze dla magazynu kulinarnego Kukbuk, współpracuje z 2 Programem TVP i prowadzi pokazy kulinarne na międzynarodowych targach.