Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Poziom średniozaawansowany

Zarządzanie zespołem w gastronomii

Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
450,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 600,00 
Warsztat skierowany do restauratorów, managerów, szefów kuchni i wszystkich zarządzających zespołem w branży gastronomicznej. Podczas warsztatu poszukamy odpowiedzi na pytania: Czy motywowanie ludzi ma sens? Czym jest motywacja wewnętrzna i zewnętrzna? Dlaczego niektórzy ludzie robią więcej podczas gdy zdecydowana większość woli zrobić mniej? W trakcie spotkania sięgniemy po praktyczne ćwiczenia z wykorzystaniem technik motywacyjnych i zastanowimy się, jak sprawić, żeby kelnerom i kucharzom chciało się chcieć, a kuchnia pokochała salę i odwrotnie. Warsztat trwa w godz. 9:00-14:00.
04.06.2025, 09:00-14:00
Kraków
Na ten termin zostało tylko 12 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
W programie warsztatu między innymi:
  • jak sprawić, żeby ludzie od Ciebie nie odchodzili
  • skąd wynika i jak sobie radzić z demotywacją wśród pracowników
  • subiektywne poczucie sprawiedliwości i jego wpływ na motywację
  • odtruwanie pracownika zdemotywowanego
  • systemy kar i nagród
  • jak karać, żeby jednocześnie motywować

O trenerze

Małgorzata Bednarz Socjolog, trener, manager gastronomii i certyfikowany coach. Z branżą gastronomiczną jest związana od 17 lat. Obecnie prowadzi firmę MWM PARTNERS, której misją jest pomaganie restauratorom w osiąganiu coraz wyższych zysków i satysfakcji z prowadzenia restauracji. Na co dzień analizuje raporty restauracji i doradza jak zwiększyć ich rentowność, opierając się na kluczowych wskaźnikach efektywności i tworzy programy naprawcze, które wyciągnęły z kryzysu niejedną restaurację. Prowadzi także merytoryczne szkolenia dla kadry zarządzającej sektora HoReCa. Specjalizuje się przede wszystkim w umiejętnościach miękkich, uwielbia tematy związane z motywacją. Prywatnie uwielbia spędzać czas w towarzystwie rodziny i przyjaciół.