Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Poziom średniozaawansowany

Zimna płyta: menu bankietowe

Cena dla klientów Makro
Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
400,00 
Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
Cena regularna: 550,00 
Zimna płyta czyli przystawki zimne, to od zawsze wizytówka bankietu lub przyjęcia weselnego. Na naszych warsztatach postaramy wprowadzić Was w nowe techniki przyrządzania, nowe składniki i uniwersalne rozwiązania, które na pewno przyjmą się w każdej okoliczności i miejscu. Dodatkowo porozmawiamy o organizacji pracy w realizowaniu zleceń bankietowych. Warsztat trwa w godz. 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
24.04.2025, 10:00-15:00
Warszawa
Na ten termin zostało tylko 22 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
  • Chipolaty z gęsi, gremolata z ziół
  • Ozory z galaretką śliwkową
  • Pstrąg, oliwa, pomidory, earl gray
  • Mini quiche z cheddarem i kawiorem
  • Sery, musztardy, konfitury i krakersy
Elementy powyższego menu mogą ulec zmianie w zależności od dostępności poszczególnych składników sezonowych.

O trenerze

Sebastian Niedźwiedzki Szef kuchni Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. Doświadczenie zawodowe zdobywał w prestiżowych 4 i 5 gwiazdkowych hotelach w Polsce. Przez 5 lat zajmował stanowisko Head Cook'a w Courtyard by Marriott Warsaw Airport a następnie Sous Chefa w Sheraton Grand Warsaw. Absolwent Warszawskiej Akademii Sztuk Pięknych, który w kuchni czerpie inspiracje z natury i życia codziennego. Ceni detale i dbałość o najmniejsze szczegóły dzięki czemu w jego daniach spotykają się produkty najlepszej jakości i artystyczna wrażliwość. Prywatnie pasjonat historii sztuki, rysunku i malarstwa. W swojej pracy stawia na innowacje i autentyczność, wprowadzając do kuchni elementy sztuki, które nie tylko zachwycają podniebienie, ale również oko. Jego filozofia to ciągły rozwój na płaszczyźnie kulinarnej, gdyż jak sam twierdzi - gotowanie to sztuka, która łączy ludzi i buduje relacje.

Wybierz termin

Warszawa

24.04.2025 10:00-15:00
Wolne miejsca: 22
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty MAKRO lub masz do niej dostęp (np. przez właściciela firmy, w której pracujesz) - wystarczy, że uzupełnisz numer Karty w zakładce "Moje konto".

Po uzupełnieniu tych danych zniżka będzie naliczać się automatycznie.
Większość warsztatów z oferty Akademii nie wymaga specjalnego przygotowania. W przypadku warsztatów kulinarnych zapewniamy wszystkie produkty i wyposażenie potrzebne do gotowania. Udostępniamy również zapaski Akademii ale jeżeli posiadasz swój kitel/bluzę lub fartuch to warto zabrać go ze sobą.

W trakcie warsztatów przygotowujemy od 3 do 5 dań, które uczestnicy mogą zjeść na miejscu. Jeżeli jednak nie uda się wszystkiego "zmieścić" można zabrać przygotowane przez siebie dania "na wynos". W trosce o środowisko prosimy w miarę możliwości o zabieranie ze sobą opakowań wielorazowych.

W przypadku warsztatów biznesowych i wspierających serwis zapewniamy potrzebne akcesoria jak notatniki czy długopisy. Niektóre warsztaty zawierają w opisie informację o konieczności zabrania laptopa, dlatego prosimy o uważne czytanie opisu i programu warsztatu.