5-dniowy kurs cukierniczy – 21-25.02.2022
Kolejna grupa przyszłych cukierników przetrenowana! Michał Węcławek - Szef kuchni Akademii w Warszawie i uczestnicy ostatniej edycji 5-dniowego kursu cukierniczego prezentują kilka wybranych pozycji
Menu okolicznościowe: desery – 10.02.2022
Michał Węcławek - nasz ekspert od warsztatów pastry prezentuje garść migawek ze swojego ostatniego spotkania z uczestnikami warsztatu Menu okolicznościowe: Desery. Jak zawsze praktyczne
Ramen – 03.02.2022
Bartosz "Snecz" Dębski po raz pierwszy ze swoim ramenowym tournee odwiedził Akademię Inspiracji MAKRO w Krakowie! Bartek wprowadził uczestników w świat tradycyjnego ramenu począwszy
Kaczka od A do Z – 09.11.2021
Tomasz Królikowski znów zagościł w Akademii Inspiracji MAKRO! Tomek, na swoim sztandarowym warsztacie Kaczka od A do Z przećwiczył z uczestnikami techniki rozbioru kaczki,
Sushi poziom 1 – 21.10.2021
Sushi chef Paweł Trzaskowski z kolejną udaną wizytą w Krakowie! Zobaczcie relację z warsztatu sushi poziom 1, gdzie wprowadziliśmy kolejną grupę uczestników w tajniki
Gotowanie sous vide – 15.09.2021
Tomasz Tracz i kolejna edycja warsztatu Gotowanie sous vide w Krakowie! Zobaczcie, jak wyglądały zmagania z pakowarką, cyrkulatorem i zapanowaniem nad najważniejszym aspektem w