Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
W związku z budową nowej siedziby zapisy na warsztaty w Warszawie są wstrzymane. Dowiedz się więcej.
Cena

  • Poziom średniozaawansowany

    5-dniowy kurs manager gastronomii

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Zadbaj o właściwe zarządzanie biznesem gastronomicznym! Zapraszamy managerów, właścicieli lokali gastronomicznych oraz każdego, kto myśli o karierze w kadrach kierowniczych branży gastronomicznej. Podczas intensywnego, pięciodniowego kursu poznasz najważniejsze aspekty pracy na stanowisku managera gastronomii. W trakcie szkolenia poruszymy zagadnienia z zakresu strategii biznesowej i finansów, porozmawiamy o organizacji pracy zespołu i zarządzaniu nim, przedstawimy najlepsze praktyki z zakresu budowania oferty sprzedażowej i kompetencjach marketingowych managera. Czas trwania: 40 godzin (5 dni roboczych w godzinach 9-17 z przerwą na lunch). Kliknij w szczegóły i sprawdź dokładny program każdego dnia kursu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    2.300,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 2.800,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    5-dniowy kurs manager gastronomii

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Zadbaj o właściwe zarządzanie biznesem gastronomicznym! Zapraszamy managerów, właścicieli lokali gastronomicznych oraz każdego, kto myśli o karierze w kadrach kierowniczych branży gastronomicznej. Podczas intensywnego, pięciodniowego kursu poznasz najważniejsze aspekty pracy na stanowisku managera gastronomii. W trakcie szkolenia poruszymy zagadnienia z zakresu strategii biznesowej i finansów, porozmawiamy o organizacji pracy zespołu i zarządzaniu nim, przedstawimy najlepsze praktyki z zakresu budowania oferty sprzedażowej i kompetencjach marketingowych managera. Czas trwania: 40 godzin (5 dni roboczych w godzinach 9-17 z przerwą na lunch). Kliknij w szczegóły i sprawdź dokładny program każdego dnia kursu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    2.300,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 2.800,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Inżynieria menu

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Wykorzystaj potencjał doskonale zbudowanego menu! Zapisz się na warsztat, dzięki któremu dowiesz się, w jaki sposób Twoja karta może sprzedawać jeszcze więcej. Podczas spotkania poznasz sposoby na zmaksymalizowanie zysków generowanych przez menu Twojego lokalu, poznasz rolę food costu w budowaniu karty, poznasz najlepsze pozycje oferty, które powinni polecać kelnerzy. Dodatkowo dzięki analizie z zakresu inżynierii menu poznasz zachowanie i oczekiwania swoich Gości, dzięki czemu zoptymalizujesz produkcję i procesy magazynowe. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    300,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 450,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Inżynieria menu

    12.03.2024, 10:00-15:00 Kraków
    Wykorzystaj potencjał doskonale zbudowanego menu! Zapisz się na warsztat, dzięki któremu dowiesz się, w jaki sposób Twoja karta może sprzedawać jeszcze więcej. Podczas spotkania poznasz sposoby na zmaksymalizowanie zysków generowanych przez menu Twojego lokalu, poznasz rolę food costu w budowaniu karty, poznasz najlepsze pozycje oferty, które powinni polecać kelnerzy. Dodatkowo dzięki analizie z zakresu inżynierii menu poznasz zachowanie i oczekiwania swoich Gości, dzięki czemu zoptymalizujesz produkcję i procesy magazynowe. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    300,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 450,00