-
Poziom średniozaawansowany
Kuchnia i sala w restauracji
20.09.2022, 10:00-15:00 WarszawaProwadzisz biznes gastronomiczny? Szukasz sposobów na rozwój restauracji? Chcesz być na bieżąco z trendami kulinarnymi? Zapisz się na warsztat Kuchnia i sala w restauracji. Jest to wyjątkowe połączenie warsztatu z zakresu zarządzania zespołem w gastronomii, pokazu kulinarnego wybitnego szefa kuchni i panelu dyskusyjnego z prowadzącymi, autorami uznanej książki "Gościnność od kuchni" Patrycji Siwiec, Adamem Chrząstowskim i Adamem Pawłowskim. W ramach wydarzenia porozmawiamy o tym:- jak z odwiecznej rywalizacji pomiędzy "frontem" restauracji a kuchnią stworzyć zgrany zespół pracujący na sukces lokalu
- jak tworzyć kartę, a co równie ważne zapoznawać zespół z jej zawartością aby tworzyć spójny koncept i realizować najlepsze praktyki z zakresu aktywnej sprzedaży
- jak wykorzystywać regionalne produkty i łączyć tradycję z nowoczesnością dla wyróżnienia oferty gastronomicznej restauracji
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 zł