-
Poziom średniozaawansowany
Aktywna sprzedaż w restauracji
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyAktywna sprzedaż w restauracji
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia i sala w restauracji
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty- jak z odwiecznej rywalizacji pomiędzy "frontem" restauracji a kuchnią stworzyć zgrany zespół pracujący na sukces lokalu
- jak tworzyć kartę, a co równie ważne zapoznawać zespół z jej zawartością aby tworzyć spójny koncept i realizować najlepsze praktyki z zakresu aktywnej sprzedaży
- jak wykorzystywać regionalne produkty i łączyć tradycję z nowoczesnością dla wyróżnienia oferty gastronomicznej restauracji
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia i sala w restauracji
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty- jak z odwiecznej rywalizacji pomiędzy "frontem" restauracji a kuchnią stworzyć zgrany zespół pracujący na sukces lokalu
- jak tworzyć kartę, a co równie ważne zapoznawać zespół z jej zawartością aby tworzyć spójny koncept i realizować najlepsze praktyki z zakresu aktywnej sprzedaży
- jak wykorzystywać regionalne produkty i łączyć tradycję z nowoczesnością dla wyróżnienia oferty gastronomicznej restauracji
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyZarządzanie standardami obsługi w restauracji
04.10.2023, 10:00-15:00 KrakówPoznaj procedury, dzięki którym będzie Ci łatwiej zarządzać zespołem! Zapraszamy na praktyczny warsztat dotyczący tworzenia manuali, czyli księgi standardów serwisu dla twojej restauracji. Jest to dokument, gdzie w jednym miejscu spisane są zasady funkcjonowania Twojej restauracji, dzięki .którym zapanujesz nad standardami w obsłudze gości. Dlaczego powinieneś mieć go w swoim lokalu? Manual jest kodeksem karnym i cywilnym każdej restauracji. Ten papierowy arbiter wyznacza zasady funkcjonowania organizacji. Dzięki niemu możemy rozliczać pracowników z ich obowiązków. Jednocześnie zapewnia im bezpieczeństwo, gdyż precyzuje określa wymagania i obowiązki. Każdy lokal powinien wypracować swój własny manual, ponieważ standardy obsługi w dużej mierze zależą od typu restauracji. Prosimy wszystkich uczestników o zabranie ze sobą laptopów, które będą bardzo pomocne przy pracy nad własnymi manualami. Dzięki temu już podczas warsztatu stworzysz zarys dokumentu w wersji elektronicznej. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch oraz prezent - książka "Gościnność - sztuka dobrej obsługi w gastronomii" wraz z autografem autorów. Publikacja w 2019 roku otrzymała prestiżową nagrodę Prix de la Littérature Gastronomique przyznaną przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. Kliknij i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyZarządzanie standardami obsługi w restauracji
11.10.2023, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj procedury, dzięki którym będzie Ci łatwiej zarządzać zespołem! Zapraszamy na praktyczny warsztat dotyczący tworzenia manuali, czyli księgi standardów serwisu dla twojej restauracji. Jest to dokument, gdzie w jednym miejscu spisane są zasady funkcjonowania Twojej restauracji, dzięki .którym zapanujesz nad standardami w obsłudze gości. Dlaczego powinieneś mieć go w swoim lokalu? Manual jest kodeksem karnym i cywilnym każdej restauracji. Ten papierowy arbiter wyznacza zasady funkcjonowania organizacji. Dzięki niemu możemy rozliczać pracowników z ich obowiązków. Jednocześnie zapewnia im bezpieczeństwo, gdyż precyzuje określa wymagania i obowiązki. Każdy lokal powinien wypracować swój własny manual, ponieważ standardy obsługi w dużej mierze zależą od typu restauracji. Prosimy wszystkich uczestników o zabranie ze sobą laptopów, które będą bardzo pomocne przy pracy nad własnymi manualami. Dzięki temu już podczas warsztatu stworzysz zarys dokumentu w wersji elektronicznej. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch oraz prezent - książka "Gościnność - sztuka dobrej obsługi w gastronomii" wraz z autografem autorów. Publikacja w 2019 roku otrzymała prestiżową nagrodę Prix de la Littérature Gastronomique przyznaną przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. Kliknij i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPartnerzy
Zarządzaj zgodami ciasteczekUżywamy plików cookies w celu zapewnienia funkcjonalności oraz optymalnego działania naszych stron internetowych, zarządzania preferencjami, pomiaru aktywności między urządzeniami, analizy zasięgu i wyszukiwania a także do wyświetlania i oceny spersonalizowanych treści i reklam.
Klikając „Zgadzam się” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich plików cookies. W dowolnym momencie możesz samodzielnie zarządzać ustawieniami plików cookies oraz dostosować je do swoich preferencji, klikając przycisk preferencje.Funkcjonalne Zawsze aktywne
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.Statystyka
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
-
Poziom średniozaawansowany
Aktywna sprzedaż w restauracji