-
Poziom średniozaawansowany
Zarządzanie zespołem w gastronomii (Kraków)
17.09.2025, 09:00-14:00 KrakówWarsztat skierowany do restauratorów, managerów, szefów kuchni i wszystkich zarządzających zespołem w branży gastronomicznej. Podczas warsztatu poszukamy odpowiedzi na pytania: Czy motywowanie ludzi ma sens? Czym jest motywacja wewnętrzna i zewnętrzna? Dlaczego niektórzy ludzie robią więcej podczas gdy zdecydowana większość woli zrobić mniej? W trakcie spotkania sięgniemy po praktyczne ćwiczenia z wykorzystaniem technik motywacyjnych i zastanowimy się, jak sprawić, żeby kelnerom i kucharzom chciało się chcieć, a kuchnia pokochała salę i odwrotnie. Warsztat trwa w godz. 9:00-14:00.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom zaawansowanyFinger food menu (Warszawa)
17.09.2025, 10:00-15:00 WarszawaWiele tekstur i intensywnych smaków zamkniętych w formie na jeden kęs – idealnej pozycji w menu okolicznościowym i cateringowym. Na warsztacie przygotujemy sześć mini przekąsek idealnych na bankiety, spotkania towarzyskie czy okolicznościowy catering. Warsztat trwa w godzinach 10-16. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatuCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom zaawansowanyTradycyjna kuchnia polska wg Marcina Przybysza (Kraków)
18.09.2025, 10:00-15:00 KrakówOdkryj zapomniane oblicze polskiej kuchni z Marcinem Przybyszem! Weź udział w warsztacie, podczas którego jeden z najbardziej uznanych ekspertów z zakresu interpretacji kuchni historycznej wprowadzi Cię w świat XVII i XIX-wiecznej kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu. Podczas szkolenia wykorzystamy 3 receptury inspirowane tradycyjnymi potrawami i porozmawiamy o różnicach jakie dzieli dzisiejsza i historyczna kuchnia polska. W menu wykorzystamy niegdyś znacznie popularniejsze w naszym kraju raki, pokażemy, że bigos niegdyś nie kojarzył się z kapustą i co określano mianem "okrasy" w XIX wieku. Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.600,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 750,00 złPoziom średniozaawansowanyFotografia i stylizacja kulinarna (Kraków)
22.09.2025, 10:00-15:00 KrakówNaucz się sztuki fotografii kulinarnej w wydaniu mobile! Poznaj tajniki właściwego przygotowania dań do fotografii, zasad rządzących prawidłową stylizacją i kadrowaniem oraz podstaw obróbki zdjęć - wszystko za pomocą Twojego smartfona! Warsztat fotografii kulinarnej smartfonem jest adresowany głównie do pracowników gastronomii, ale również do amatorów, blogerów i miłośników dobrego jedzenia - wszystkich tych, którzy chcą robić apetyczne zdjęcia dania oraz deseru przy pomocy aparatu w smartfonie. Jednodniowy warsztat fotografii kulinarnej to przydatna wiedza dla każdego posiadacza telefonu, niezależnie od marki i systemu operacyjnego. W codziennej pracy szefa kuchni, cukiernika, managera czy właściciela bistro lub restauracji ważna jest umiejętność takiego sfotografowania jedzenia, aby przyciągało ono uwagę w mediach społecznościowych. Jemy przecież w pierwszej kolejności oczami, a sprzęt, który mamy cały czas pod ręką – smartfon pomoże stworzyć apetyczne zdjęcie, które w kilka chwil można wrzucić na media społecznościowe. Ważne jest, by poznać kilka podstawowych zasad stylizacji dania oraz samej fotografii i nabyć umiejętność szybkiej edycji zdjęcia w telefonie. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyAutorskie bistro wg Agaty Wojdy (Warszawa)
23.09.2025, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj autorski styl gotowania jednej z najpopularniejszych Szefowych Kuchni w Polsce! Zapisz się na warsztat, podczas którego Agata Wojda pokaże Ci co znaczy autorska kuchnia i jak zbudować własny wizerunek smaku, którym przekonasz do siebie Gości. Podczas szkolenia dowiesz się, jak trenować umiejętność spojrzenia na codziennie dostępne produkty w nowy sposób i jak znajdować w nich sezonowe inspiracje. W trakcie warsztatu skupimy się właśnie na produkcie i omówimy potencjał jaki drzemie w każdym z nich w ramach sztuki niecodziennych ale prostych połączeń. Wszystko to wokół polskich produktów, które na nowo odkryjesz przed swoimi Gośćmi. Na spotkaniu nie zabraknie również porad dotyczących sztuki dobrego komponowania menu i organizacji pracy w niewielkim zespole i małych wnętrzach charakterystycznych dla lokali typu bistro. "Zapraszam na luźne ale kreatywne, inspirujące, osobiste spotkanie z moją filozofią kuchni i bycia dla Gości!" - Agata Wojda Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.600,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 750,00 złPoziom zaawansowanySushi – poziom 2 (Warszawa)
25.09.2025, 10:00-15:00 WarszawaSushi Chef Paweł Trzaskowski zaprasza na kolejne warsztaty, podczas których podniesiesz swoje umiejętności o kolejny poziom. W trakcie warsztatów nasz mistrz zdradzi m.in. tajniki przygotowywania ryżu, sosu teryaki i różnych form sushi oraz krojenia i prezentacji sashimi. Dzięki opanowaniu nowych technik i odkryciu inspiracji do konstruowania menu wyróżnisz menu swojego lokalu zarówno w ofercie na miejscu, w dostawie czy ofercie cateringowej. Jeżeli nie masz doświadczenia w przygotowywaniu sushi rekomendujemy najpierw udział w warsztacie Sushi - poziom 1 Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyMenu okolicznościowe cz. 2 (Warszawa)
30.09.2025, 10:00-15:00 WarszawaNowe menu, nowe receptury i porady dla organizacji pracy przy imprezach okolicznościowych! Podczas warsztatu pokażemy kolejne metody jak tworzyć i modyfikować menu na przyjęciach typu wesele aby zadowolić każdą grupę gości. Porozmawiamy jak nazywać dania w ofercie, dlaczego opcja wege jest niezbędna i jak w razie potrzeby szybko ją zorganizować. Dodatkowo, przepracujemy triki i omówimy dobre praktyki pozwalające na uzyskanie powtarzalności w serwisie na 100-150 porcji i jak doprawiać dania, aby były do przyjęcia dla każdego. Szkolenie jest drugą rozwinięciem popularnego warsztatu Menu okolicznościowe cz. 1 Warsztat trwa w godzinach 10-16. Serdecznie zapraszamy!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyAutorskie bistro wg Agaty Wojdy (Kraków)
30.09.2025, 10:00-15:00 KrakówPoznaj autorski styl gotowania jednej z najpopularniejszych Szefowych Kuchni w Polsce! Zapisz się na warsztat, podczas którego Agata Wojda pokaże Ci co znaczy autorska kuchnia i jak zbudować własny wizerunek smaku, którym przekonasz do siebie Gości. Podczas szkolenia dowiesz się, jak trenować umiejętność spojrzenia na codziennie dostępne produkty w nowy sposób i jak znajdować w nich sezonowe inspiracje. W trakcie warsztatu skupimy się właśnie na produkcie i omówimy potencjał jaki drzemie w każdym z nich w ramach sztuki niecodziennych ale prostych połączeń. Wszystko to wokół polskich produktów, które na nowo odkryjesz przed swoimi Gośćmi. Na spotkaniu nie zabraknie również porad dotyczących sztuki dobrego komponowania menu i organizacji pracy w niewielkim zespole i małych wnętrzach charakterystycznych dla lokali typu bistro. "Zapraszam na luźne ale kreatywne, inspirujące, osobiste spotkanie z moją filozofią kuchni i bycia dla Gości!" - Agata Wojda Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.600,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 750,00 złPoziom średniozaawansowanyFotografia i stylizacja kulinarna (Warszawa)
06.10.2025, 10:00-15:00 WarszawaNaucz się sztuki fotografii kulinarnej w wydaniu mobile! Poznaj tajniki właściwego przygotowania dań do fotografii, zasad rządzących prawidłową stylizacją i kadrowaniem oraz podstaw obróbki zdjęć - wszystko za pomocą Twojego smartfona! Warsztat fotografii kulinarnej smartfonem jest adresowany głównie do pracowników gastronomii, ale również do amatorów, blogerów i miłośników dobrego jedzenia - wszystkich tych, którzy chcą robić apetyczne zdjęcia dania oraz deseru przy pomocy aparatu w smartfonie. Jednodniowy warsztat fotografii kulinarnej to przydatna wiedza dla każdego posiadacza telefonu, niezależnie od marki i systemu operacyjnego. W codziennej pracy szefa kuchni, cukiernika, managera czy właściciela bistro lub restauracji ważna jest umiejętność takiego sfotografowania jedzenia, aby przyciągało ono uwagę w mediach społecznościowych. Jemy przecież w pierwszej kolejności oczami, a sprzęt, który mamy cały czas pod ręką – smartfon pomoże stworzyć apetyczne zdjęcie, które w kilka chwil można wrzucić na media społecznościowe. Ważne jest, by poznać kilka podstawowych zasad stylizacji dania oraz samej fotografii i nabyć umiejętność szybkiej edycji zdjęcia w telefonie. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.480,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 630,00 złPartnerzy
Zarządzaj zgodami ciasteczekUżywamy plików cookies w celu zapewnienia funkcjonalności oraz optymalnego działania naszych stron internetowych, zarządzania preferencjami, pomiaru aktywności między urządzeniami, analizy zasięgu i wyszukiwania a także do wyświetlania i oceny spersonalizowanych treści i reklam.
Klikając „Zgadzam się” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich plików cookies. W dowolnym momencie możesz samodzielnie zarządzać ustawieniami plików cookies oraz dostosować je do swoich preferencji, klikając przycisk preferencje.Funkcjonalne Zawsze aktywne
Dopasowują treści do Twoich zainteresowań i umożliwiają dzielenie się nimi w social mediach. Ciasteczka funkcjonalne pozwalają nam zapisać wprowadzone już dane (jak np. zarejestrowana nazwa lub wybór języka) i na ich podstawie zaoferować Państwu więcej udogodnień, przy pomocy ulepszonych i osobistych ustawień. Ciasteczka gromadzą i zapisują Państwa informacje, wyłącznie w taki sposób, aby Państwa zachowanie nie mogło być śledzone na innych stronach www.Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.Statystyki
Ciasteczka wydajnościowe gromadzą informacje o tym, jak użytkownicy korzystają z naszej strony www oraz dają nam pełny obraz aktywności, dokonywanej na tej witrynie. Gromadzą one informacje na temat interakcji użytkownika z naszą stroną. Umożliwia nam to rozpoznawanie aktywności użytkownika na stronie np.. które strony odwiedził, czy zasubskrybował newsletter lub jakie produkty zakupił online. Wszystko to ma na celu uzyskanie przeglądu aktywności użytkownika na naszej stronie. Zebrane informacje są zazwyczaj przetwarzane zbiorczo. Wydajnościowe pliki cookie są używane jedynie w celu ulepszenia działania naszych stron oraz dostrajania ich do potrzeb użytkownika. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.Marketing
Reklamowe pliki cookie gromadzą informacje na temat zachowania użytkownika w sieci, aby aktywować reklamy adekwatne do jego zainteresowań. Dzięki temu możemy rozpoznać np. ostatnią wizytę użytkownika na naszej stronie lub informacje na temat jego ostatniej aktywności. Dzięki tym informacjom możemy utworzyć profil użytkownika, który pozwoli na przetworzenie jego zainteresowań w adekwatne reklamy umiejscowione na innych stronach w ramach wymiany danych. Następnie przetwarzamy dane reklamodawców w celach rozliczeniowych (np. w przypadku kiedy użytkownik kliknął w reklamę po czym dokonał zakupu danego produktu). Na naszej stronie możemy wyświetlać użytkownikowi spersonalizowane banery oraz reklamy adekwatne do jego nawyków zakupowych (np. czy ostatni zakup został dokonany online lub offline). W tym celu śledzimy i przetwarzamy informacje związane zakupami online lub offline w ciągu ostatnich 30 dni. Przetwarzanie danych personalnych jest możliwe dzięki twojej zgodzie na marketingowe pliki cookie oraz w oparciu o Art. 6 ust. 1 RODO.
-
Poziom średniozaawansowany
Zarządzanie zespołem w gastronomii (Kraków)