W menu warsztatowym:
- Shake hara teriyaki. Łosoś, sos teriyaki, sezam, dymka.
- Nigiri. Łosoś, tuńczyk, kani kama, krewetka, sezonowa biała ryba, małż sezonowy.
- Gunkan moriawase. Tatar łosoś, jajo przepiórcze, sałatka kani kama, goma wakame.
- Temari zushi. Łosoś, krewetki, awokado.
- Maki zushi (futomaki, uramaki, hosomaki). Łosoś, tuńczyk, warzywa.
O trenerze
Paweł Trzaskowski
Kucharz, szef kuchni. Od 2006 roku związany z najlepszymi restauracjami sushi w Polsce. Od niedawna także trener kulinarny, swoją pasją do kuchni i gotowania dzieli się jako Sushi Chef Paweł Trzaskowski. Finalista Mistrzostw Świata Sushi, World Sushi Cup Japan 2017, finalista Polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015. Seminarzysta kliku Certyfikatów World Sushi Skills Institute i All Japan Sushi Association. Posiada ,,czarny pas‘’sushi, Certyfikat Kuro-obi zdobyty w Tokyo. Łączy tradycyjną szkołę Edomae ze współczesnymi trendami kulinarnymi.