Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

sierpień 2025

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
niedz.
28
29 1
2025-07-29 Nowoczesna i historyczna kuchnia polska (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Nowoczesna i historyczna kuchnia polska (Kraków) 2025-07-29 10:00:00 Mateusz Suliga Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-09-10

30 1
2025-07-30 Menu śniadaniowe (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Menu śniadaniowe (Warszawa) 2025-07-30 10:00:00 Rafał Zaręba Sebastian Niedźwiedzki Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

31
01
02
03
04
05 3
2025-08-05 Burgery - poziom 1 (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Burgery - poziom 1 (Kraków) 2025-08-05 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-08-05 Profesjonalny kurs pizzaiolo (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Profesjonalny kurs pizzaiolo (Warszawa) 2025-08-05 10:00:00 Kamil Paduch Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-09-09

2025-08-05 Zarządzanie finansami restauracji (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie finansami restauracji (Kraków) 2025-08-05 10:00:00 Tomasz Habdas Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-09-11

06 2
2025-08-06 Steki i tatary (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Steki i tatary (Warszawa) 2025-08-06 09:00:00 Michał Węcławek Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-08-06 Zarządzanie finansami restauracji (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie finansami restauracji (Warszawa) 2025-08-06 10:00:00 Tomasz Habdas Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-09-09

07
08
09
10
11
12 2
2025-08-12 Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży (Kraków) 2025-08-12 10:00:00 Anna Dębska Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-09-16

2025-08-12 Desery w monoporcjach: polskie owoce (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Desery w monoporcjach: polskie owoce (Kraków) 2025-08-12 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

13 2
2025-08-13 Desery w monoporcjach: polskie owoce (Warszawa)
Poziom zaawansowany Desery w monoporcjach: polskie owoce (Warszawa) 2025-08-13 10:00:00 Michał Węcławek Cena: 550,00  Cena makro: 430,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-08-13 Marketing Restauracji – Skuteczne Sposoby na Podnoszenie Sprzedaży (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Marketing Restauracji – Skuteczne Sposoby na Podnoszenie Sprzedaży (Warszawa) 2025-08-13 10:00:00 Anna Dębska Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-09-17

14
15
16
17
18
19 1
2025-08-19 Słodkie i wytrawne tartaletki (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Słodkie i wytrawne tartaletki (Kraków) 2025-08-19 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

20
21 3
Brak miejsc
2025-08-21 Profesjonalny kurs pizzaiolo (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Profesjonalny kurs pizzaiolo (Kraków) 2025-08-21 10:00:00 Kamil Paduch Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

Brak miejsc
2025-08-21 Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii (Warszawa) 2025-08-21 10:00:00 Patrycja Siwiec Rafał Zaręba Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

Brak miejsc
2025-08-21 Burgery - poziom 2 (Warszawa)
Poziom zaawansowany Burgery - poziom 2 (Warszawa) 2025-08-21 10:00:00 Michał Węcławek Sebastian Niedźwiedzki Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

22
23
24
25
26 2
2025-08-26 Serwis kelnerski (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Serwis kelnerski (Warszawa) 2025-08-26 09:00:00 Marcin Włodarczyk Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 4 Zobacz produkt
Brak miejsc
2025-08-26 Słodkie i wytrawne tartaletki (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Słodkie i wytrawne tartaletki (Warszawa) 2025-08-26 10:00:00 Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

27
28 1
2025-08-28 Sałatki i startery restauracyjne (Warszawa)
Poziom zaawansowany Sałatki i startery restauracyjne (Warszawa) 2025-08-28 10:00:00 Sebastian Niedźwiedzki Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 23 Zobacz produkt
29
30
31