Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

listopad 2025

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
niedz.
27
28 2
2025-10-28 Włoski streetfood - trzy ciasta, trzy oblicza kanapki (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Włoski streetfood - trzy ciasta, trzy oblicza kanapki (Warszawa) 2025-10-28 10:00:00 Kamil Paduch Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-10-28 Nowoczesna i historyczna kuchnia polska (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Nowoczesna i historyczna kuchnia polska (Kraków) 2025-10-28 10:00:00 Mateusz Suliga Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-12-02

29
30 1
2025-10-30 "Fancy Fish" – Menu wg Pawła Trzaskowskiego (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany "Fancy Fish" – Menu wg Pawła Trzaskowskiego (Warszawa) 2025-10-30 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

31
01
02
03
04
05 3
2025-11-05 Zarządzanie zespołem w gastronomii (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem w gastronomii (Kraków) 2025-11-05 09:00:00 Małgorzata Bednarz Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-12-18

2025-11-05 Sushi "Maki Monster" (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Sushi "Maki Monster" (Warszawa) 2025-11-05 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-11-05 Profesjonalny kurs pizzaiolo (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Profesjonalny kurs pizzaiolo (Kraków) 2025-11-05 10:00:00 Kamil Paduch Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

06 2
2025-11-06 Włoskie pasty od północy po południe (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Włoskie pasty od północy po południe (Kraków) 2025-11-06 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-12-04

2025-11-06 Burgery - poziom 2 (Warszawa)
Poziom zaawansowany Burgery - poziom 2 (Warszawa) 2025-11-06 10:00:00 Michał Węcławek Sebastian Niedźwiedzki Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

07
08
09
10
11
12
13 2
2025-11-13 Menu okolicznościowe – część 3 (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Menu okolicznościowe – część 3 (Warszawa) 2025-11-13 10:00:00 Sebastian Niedźwiedzki Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 14 Zobacz produkt
2025-11-13 Warsztat baristyczny
Poziom podstawowy Warsztat baristyczny 2025-11-13 10:00:00 Sylwia Bochowicz-Kubiak Cena: 500,00  Cena makro: 350,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 8 Zobacz produkt
14
15
16
17
18 2
2025-11-18 Kuchnia nisko węglowodanowa (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Kuchnia nisko węglowodanowa (Warszawa) 2025-11-18 10:00:00 Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 20 Zobacz produkt
2025-11-18 Autorskie bistro wg Agaty Wojdy (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Autorskie bistro wg Agaty Wojdy (Kraków) 2025-11-18 10:00:00 Agata Wojda Cena: 750,00  Cena makro: 600,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 9 Zobacz produkt
19
20 1
2025-11-20 "Fancy Fish" – Menu wg Pawła Trzaskowskiego (Kraków)
Poziom średniozaawansowany "Fancy Fish" – Menu wg Pawła Trzaskowskiego (Kraków) 2025-11-20 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 6 Zobacz produkt
21
22
23
24 1
2025-11-24 Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii (Kraków) 2025-11-24 10:00:00 Patrycja Siwiec Rafał Zaręba Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 13 Zobacz produkt
25 3
2025-11-25 Kuchnia nisko węglowodanowa (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Kuchnia nisko węglowodanowa (Kraków) 2025-11-25 10:00:00 Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 8 Zobacz produkt
2025-11-25 Profesjonalny kurs pizzaiolo (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Profesjonalny kurs pizzaiolo (Warszawa) 2025-11-25 10:00:00 Kamil Paduch Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 8 Zobacz produkt
2025-11-25 Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży (Kraków)
Poziom średniozaawansowany Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży (Kraków) 2025-11-25 10:00:00 Anna Dębska Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 12 Zobacz produkt
26 1
2025-11-26 Marketing Restauracji – Skuteczne Sposoby na Podnoszenie Sprzedaży (Warszawa)
Poziom średniozaawansowany Marketing Restauracji – Skuteczne Sposoby na Podnoszenie Sprzedaży (Warszawa) 2025-11-26 10:00:00 Anna Dębska Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 12 Zobacz produkt
27 1
2025-11-27 Tradycyjna kuchnia polska wg Marcina Przybysza (Warszawa)
Poziom zaawansowany Tradycyjna kuchnia polska wg Marcina Przybysza (Warszawa) 2025-11-27 10:00:00 Marcin Przybysz Cena: 750,00  Cena makro: 600,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 17 Zobacz produkt
28
29
30