Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

marzec 2025

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
niedz.
24 2
2025-02-24 5-dniowy kurs kucharski
Poziom średniozaawansowany 5-dniowy kurs kucharski 2025-02-24 08:00:00 Kuba Kowalczyk Cena: 2.900,00  Cena makro: 2.500,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-19

2025-02-24 Sushi - poziom 2
Poziom zaawansowany Sushi - poziom 2 2025-02-24 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-29

25 1
2025-02-25 Zupy letnie i chłodniki
Poziom średniozaawansowany Zupy letnie i chłodniki 2025-02-25 10:00:00 Arkadiusz Ozga Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-08

26 2
2025-02-26 Warsztat baristyczny
Poziom podstawowy Warsztat baristyczny 2025-02-26 10:00:00 Sylwia Bochowicz-Kubiak Cena: 500,00  Cena makro: 350,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-04-10

2025-02-26 Desery wielkanocne w monoporcjach
Poziom średniozaawansowany Desery wielkanocne w monoporcjach 2025-02-26 10:00:00 Michał Węcławek Cena: 580,00  Cena makro: 430,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

27
28
01
02
03 1
2025-03-03 Hot Sushi
Poziom zaawansowany Hot Sushi 2025-03-03 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-06-12

04 2
2025-03-04 Serniki nowoczesne
Poziom zaawansowany Serniki nowoczesne 2025-03-04 09:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-04 Autorskie bistro wg Agaty Wojdy
Poziom średniozaawansowany Autorskie bistro wg Agaty Wojdy 2025-03-04 10:00:00 Agata Wojda Cena: 750,00  Cena makro: 600,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-06

05 1
2025-03-05 Nowoczesna kuchnia polska: wiosna
Poziom średniozaawansowany Nowoczesna kuchnia polska: wiosna 2025-03-05 10:00:00 Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

06 2
2025-03-06 Dwudniowy warsztat: Pasztety i terriny
Poziom średniozaawansowany Dwudniowy warsztat: Pasztety i terriny 2025-03-06 10:00:00 Michał Węcławek Cena: 1.260,00  Cena makro: 960,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-06 Menu okolicznościowe
Poziom średniozaawansowany Menu okolicznościowe 2025-03-06 10:00:00 Kuba Kowalczyk Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

07
08
09
10 2
2025-03-10 Hot Sushi
Poziom zaawansowany Hot Sushi 2025-03-10 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-10 Fotografia i stylizacja kulinarna
Poziom średniozaawansowany Fotografia i stylizacja kulinarna 2025-03-10 10:00:00 Agnieszka Jasińska Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-04-14

11 1
2025-03-11 Nowoczesna kuchnia polska: wiosna
Poziom średniozaawansowany Nowoczesna kuchnia polska: wiosna 2025-03-11 10:00:00 Kuba Kowalczyk Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

12 1
2025-03-12 Menu okolicznościowe
Poziom średniozaawansowany Menu okolicznościowe 2025-03-12 10:00:00 Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

13
14
15
16
17
18 1
2025-03-18 Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży
Poziom średniozaawansowany Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży 2025-03-18 10:00:00 Anna Dębska Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-04-23

19 3
2025-03-19 Wypieki z ciasta francuskiego
Poziom średniozaawansowany Wypieki z ciasta francuskiego 2025-03-19 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-06

2025-03-19 Menu okolicznościowe cz. 2
Poziom średniozaawansowany Menu okolicznościowe cz. 2 2025-03-19 10:00:00 Rafał Zaręba Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-19 Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży
Poziom średniozaawansowany Marketing restauracji - skuteczne sposoby na podnoszenie sprzedaży 2025-03-19 10:00:00 Anna Dębska Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-04-25

20 3
2025-03-20 Kuchnia tajska
Poziom podstawowy Kuchnia tajska 2025-03-20 10:00:00 Bartosz "Snecz" Dębski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-20

2025-03-20 Zupy letnie i chłodniki
Poziom średniozaawansowany Zupy letnie i chłodniki 2025-03-20 10:00:00 Kuba Kowalczyk Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-20 Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii 2025-03-20 10:00:00 Patrycja Siwiec Rafał Zaręba Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-06-11

21 1
2025-03-21 Burgery - poziom 2
Poziom zaawansowany Burgery - poziom 2 2025-03-21 10:00:00 Michał Węcławek Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-06-04

22
23
24 2
2025-03-24 Dwudniowy warsztat: Pasztety i terriny
Poziom średniozaawansowany Dwudniowy warsztat: Pasztety i terriny 2025-03-24 10:00:00 Zbigniew Sonik Cena: 1.200,00  Cena makro: 900,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-24 Zarządzanie finansami restauracji
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie finansami restauracji 2025-03-24 10:00:00 Tomasz Habdas Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-15

25 1
2025-03-25 Zarządzanie finansami restauracji
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie finansami restauracji 2025-03-25 10:00:00 Tomasz Habdas Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-05-08

26 3
2025-03-26 Zarządzanie zespołem w gastronomii
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem w gastronomii 2025-03-26 09:00:00 Małgorzata Bednarz Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-04-16

2025-03-26 Wypieki z ciasta francuskiego
Poziom średniozaawansowany Wypieki z ciasta francuskiego 2025-03-26 10:00:00 Michał Węcławek Cena: 580,00  Cena makro: 430,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

2025-03-26 Menu okolicznościowe cz. 2
Poziom średniozaawansowany Menu okolicznościowe cz. 2 2025-03-26 10:00:00 Kuba Kowalczyk Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Brak przyszłych terminów tego warsztatu.

27
28
29
30
31 1
Brak miejsc
2025-03-31 Kuchnia japońska
Poziom średniozaawansowany Kuchnia japońska 2025-03-31 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-06-05

01 1
Brak miejsc
2025-04-01 Warsztat baristyczny
Poziom podstawowy Warsztat baristyczny 2025-04-01 10:00:00 Sylwia Bochowicz-Kubiak Cena: 500,00  Cena makro: 350,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-04-10

02 4
Brak miejsc
2025-04-02 Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii
Poziom średniozaawansowany Zarządzanie zespołem kuchni w gastronomii 2025-04-02 10:00:00 Patrycja Siwiec Rafał Zaręba Cena: 630,00  Cena makro: 480,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 0 Brak wolnych miejsc w tym terminie. Zobacz produkt

Następny termin: 2025-06-11

2025-04-02 Warsztat baristyczny
Poziom podstawowy Warsztat baristyczny 2025-04-02 10:00:00 Sylwia Bochowicz-Kubiak Cena: 500,00  Cena makro: 350,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 6 Zobacz produkt
2025-04-02 Finger food menu
Poziom zaawansowany Finger food menu 2025-04-02 10:00:00 Arkadiusz Ozga Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 14 Zobacz produkt
2025-04-02 Sushi - poziom 1
Poziom średniozaawansowany Sushi - poziom 1 2025-04-02 10:00:00 Paweł Trzaskowski Cena: 600,00  Cena makro: 450,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 6 Zobacz produkt
03 2
2025-04-03 Warsztat barmański - poziom podstawowy
Poziom podstawowy Warsztat barmański - poziom podstawowy 2025-04-03 10:00:00 Mikołaj Nowak Cena: 500,00  Cena makro: 350,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 2 Zobacz produkt
2025-04-03 Menu śniadaniowe
Poziom średniozaawansowany Menu śniadaniowe 2025-04-03 10:00:00 Kuba Kowalczyk Zbigniew Sonik Cena: 550,00  Cena makro: 400,00 
Dostępne miejsca w tym terminie: 6 Zobacz produkt
04
05
06