Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

  • Poziom średniozaawansowany

    Wielkanocny garmaż

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Inspirujące receptury i techniki, dzięki którym zaplanujesz wielkanocną ofertę zimnej płyty w cateringu i restauracji w zupełnie nowym stylu! Menu warsztatowe pokaże, że garmażerka nie jedno ma imię, a jej modernistyczny obraz zachwyci każdego z Twoich gości. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    260,00 
    Cena regularna: 390,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Zimna płyta: menu bankietowe

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Zimna płyta, czyli przystawki zimne, to od zawsze wizytówka bankietu lub przyjęcia weselnego. Na naszych warsztatach postaramy wprowadzić Was w nowe techniki przyrządzania, nowe składniki i uniwersalne rozwiązania które na pewno przyjmą się w każdej okoliczności i miejscu. Dodatkowo porozmawiamy o organizacji pracy w realizowaniu zleceń bankietowych. Warsztat trwa w godz. 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    260,00 
    Cena regularna: 390,00 
  • Poziom zaawansowany

    Gotowanie sous vide cz. II

    19.07.2022, 10:00-15:00 Kraków
    Zostań mistrzem techniki sous vide i dowiedz się jak najlepiej ją wykorzystywać w tworzeniu dań restauracyjnych! Sylwester Lis zaprasza na warsztat, podczas którego poznasz najciekawsze inspiracje i połączenia smaków, dla których wykorzystamy metodę sous vide.

    Podczas warsztatu porozmawiamy o kanonie zasad, którymi rządzi się ta technika i wskażemy szereg zależności i zakresów temperatury oraz zadanego czasu dla wielu różnych produktów.

    Efektem pracy nad elementami przygotowanymi metodą sous vide będzie aż 6 dań, które pokochają goście Twojej restauracji.

    Warsztat trwa w godzinach 10-15, serdecznie zapraszamy!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    260,00 
    Cena regularna: 390,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Letnie finger food

    18.08.2022, 10:00-15:00 Kraków
    Menu zbudowane o sezonowe składniki to klucz do sukcesu - nie tylko w restauracji ale również ofercie bankietowej. Zapraszamy na warsztat, dzięki któremu wyróżnisz swoje letnie menu na koktajlowe przekąski, które doskonale sprawdzą się na imprezach okolicznościowych, garden party czy bankietach. W trakcie warsztatu poznasz wiele praktycznych wskazówek dla organizacji serwisu w oparciu o finger foody oraz przećwiczysz techniki kulinarne, które pozwolą Ci komponować własne interpretacje trenowanych receptur. Wszystko to oczywiście wokół tekstur, połączeń smakowych i dekoracji zamkniętych w małej formie na jeden kęs. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    260,00 
    Cena regularna: 390,00