Fresh & Tasty Bakery every day

Delicious Memories

Cras consequat lectus vestibulum tortor pulvinar, quis euismod nisl varius. Aliquam erat volutpat. Nullam quis sagittis nibh ac nulla id orci tempor convallis.

Welcome to Avada Bakery where you can taste unforgettable pastries

Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat. Nam in quam lectus. Sed ac nulla id orci tempor convallis sed a velit. Nunc rhoncus, augue volutpat vestibulum facilisis, tortor nunc finibus turpis, sit amet elementum leo nulla sed erat.

More Delicious Products
  • Poziom średniozaawansowany

    Autorskie bistro wg Agaty Wojdy

    18.02.2025, 10:00-15:00 Kraków
    Poznaj autorski styl gotowania jednej z najpopularniejszych Szefowych Kuchni w Polsce! Zapisz się na warsztat, podczas którego Agata Wojda pokaże Ci co znaczy autorska kuchnia i jak zbudować własny wizerunek smaku, którym przekonasz do siebie Gości. Podczas szkolenia dowiesz się, jak trenować umiejętność spojrzenia na codziennie dostępne produkty w nowy sposób i jak znajdować w nich sezonowe inspiracje. W trakcie warsztatu skupimy się właśnie na produkcie i omówimy potencjał jaki drzemie w każdym z nich w ramach sztuki niecodziennych ale prostych połączeń. Wszystko to wokół polskich produktów, które na nowo odkryjesz przed swoimi Gośćmi. Na spotkaniu nie zabraknie również porad dotyczących sztuki dobrego komponowania menu i organizacji pracy w niewielkim zespole i małych wnętrzach charakterystycznych dla lokali typu bistro.  "Zapraszam na luźne ale kreatywne, inspirujące, osobiste spotkanie z moją filozofią kuchni i bycia dla Gości!" - Agata Wojda  Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
    Na ten termin zostało tylko 6 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
  • Poziom średniozaawansowany

    Dwudniowy warsztat: Pasztety i terriny

    24.03.2025, 10:00-16:00 Kraków
    Poznaj tradycyjne techniki i receptury na klasykę kuchni francuskiej i garmażeryjnej -  pasztety, galarety i terriny! Zapisz się na warsztat, dzięki któremu opanujesz najważniejsze zasady pracy z tymi potrawami. W trakcie spotkania dowiesz się w jaki sposób wybierać i obrabiać mięso aby nadawać mu pożądaną strukturę, w jaki sposób kształtować formę i dobierać temperaturę dla poszczególnych dań. Nie zabraknie również praktycznych wskazówek i treningu z wykorzystania sprzętu dedykowanego do pracy przy tych daniach. Dodatkowo, poznasz i przećwiczysz recepturę na wegetariańską opcję z tej kategorii dań. Warsztat z cyklu dwudniowych szkoleń dotyczących kanonu wiedzy gastronomicznej i technik kulinarnych. Warsztat trwa dwa dni w godz. 10:00-16:00 Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    900,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 1.200,00 
    Na ten termin zostało tylko 12 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
  • Poziom zaawansowany

    Tradycyjna kuchnia polska wg Marcina Przybysza

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Odkryj zapomniane oblicze polskiej kuchni z Marcinem Przybyszem! Weź udział w warsztacie, podczas którego jeden z najbardziej uznanych ekspertów z zakresu interpretacji kuchni historycznej wprowadzi Cię w świat XVII i XIX-wiecznej kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu. Podczas szkolenia wykorzystamy 3 receptury inspirowane tradycyjnymi potrawami i porozmawiamy o różnicach jakie dzieli dzisiejsza i historyczna kuchnia polska. W menu wykorzystamy niegdyś znacznie popularniejsze w naszym kraju raki, pokażemy, że bigos niegdyś nie kojarzył się z kapustą i co określano mianem "okrasy" w XIX wieku. Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Zimna płyta: menu bankietowe

    12.02.2025, 10:00-15:00 Kraków
    Zimna płyta czyli przystawki zimne, to od zawsze wizytówka bankietu lub przyjęcia weselnego. Na naszych warsztatach postaramy wprowadzić Was w nowe techniki przyrządzania, nowe składniki i uniwersalne rozwiązania, które na pewno przyjmą się w każdej okoliczności i miejscu. Dodatkowo porozmawiamy o organizacji pracy w realizowaniu zleceń bankietowych. Warsztat trwa w godz. 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
    Na ten termin zostało tylko 11 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
  • Poziom średniozaawansowany

    Autorskie bistro wg Agaty Wojdy

    04.03.2025, 10:00-15:00 Warszawa
    Poznaj autorski styl gotowania jednej z najpopularniejszych Szefowych Kuchni w Polsce! Zapisz się na warsztat, podczas którego Agata Wojda pokaże Ci co znaczy autorska kuchnia i jak zbudować własny wizerunek smaku, którym przekonasz do siebie Gości. Podczas szkolenia dowiesz się, jak trenować umiejętność spojrzenia na codziennie dostępne produkty w nowy sposób i jak znajdować w nich sezonowe inspiracje. W trakcie warsztatu skupimy się właśnie na produkcie i omówimy potencjał jaki drzemie w każdym z nich w ramach sztuki niecodziennych ale prostych połączeń. Wszystko to wokół polskich produktów, które na nowo odkryjesz przed swoimi Gośćmi. Na spotkaniu nie zabraknie również porad dotyczących sztuki dobrego komponowania menu i organizacji pracy w niewielkim zespole i małych wnętrzach charakterystycznych dla lokali typu bistro.  "Zapraszam na luźne ale kreatywne, inspirujące, osobiste spotkanie z moją filozofią kuchni i bycia dla Gości!" - Agata Wojda  Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
    Na ten termin zostało tylko 20 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
  • Poziom średniozaawansowany

    Koktajle karnawałowe

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Nowość w ofercie szkoleń Akademii Inspiracji MAKRO! Przygotuj swoją kartę napojów do sezonu imprezowego! Dowiedz się, w jaki sposób przygotowywać najpopularniejsze karnawałowe koktajle i poznaj ich kreatywne warianty. Dzięki naszemu szkoleniu dowiesz się jak eksperymentować ze smakami i łączyć składniki w miksologii oraz poznasz szereg obecnie najpopularniejszych na imprezach koktajli. Podczas spotkania porozmawiamy o znaczeniu różnorodności i kreatywności w oczach Klientów zarówno w ofercie bezalkoholowych jak i alkoholowych napojów. Na warsztacie zgłębisz również filozofię jaka stoi za rosnącą popularnością mocktaili uwzględniającą zrównoważony i zdrowy styl życia. Warsztat trwa w godz. 10-15
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    480,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 630,00 
  • Poziom zaawansowany

    Tradycyjna kuchnia polska wg Marcina Przybysza

    20.02.2025, 10:00-15:00 Warszawa
    Odkryj zapomniane oblicze polskiej kuchni z Marcinem Przybyszem! Weź udział w warsztacie, podczas którego jeden z najbardziej uznanych ekspertów z zakresu interpretacji kuchni historycznej wprowadzi Cię w świat XVII i XIX-wiecznej kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu. Podczas szkolenia wykorzystamy 3 receptury inspirowane tradycyjnymi potrawami i porozmawiamy o różnicach jakie dzieli dzisiejsza i historyczna kuchnia polska. W menu wykorzystamy niegdyś znacznie popularniejsze w naszym kraju raki, pokażemy, że bigos niegdyś nie kojarzył się z kapustą i co określano mianem "okrasy" w XIX wieku. Warsztat trwa w godzinach 10-15, kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    600,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 750,00 
    Na ten termin zostało tylko 19 miejsc. Sprawdź kolejne terminy
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery karnawałowe

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Przygotuj ofertę deserową na cateringi sylwestrowe i karnawałowe! Dowiedz się, w jaki sposób zbudować i zaplanować kreatywne desery z myślą o menu bankietowym i imprezowym, które wyróżnią Twoją ofertę od konkurencji. Podczas warsztatu podpowiemy Ci, jak planować produkcję i ograniczyć food cost oraz liczbę zaangażowanych do pracy osób. W trakcie szkolenia przygotujesz kilka pozycji deserowych w formie miniporcji - wygodne do jedzenia i doskonale sprawdzające się w ofercie cateringowej. Dowiesz się też, w jakim sposób rozbudowywać nasze receptury w kierunku autorskich koncepcji i tworzyć ofertę cateringową nie tylko z myślą o karnawale. Warsztat trwa w godzinach 10-16, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery karnawałowe

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Przygotuj ofertę deserową na cateringi sylwestrowe i karnawałowe! Dowiedz się, w jaki sposób zbudować i zaplanować kreatywne desery z myślą o menu bankietowym i imprezowym, które wyróżnią Twoją ofertę od konkurencji. Podczas warsztatu podpowiemy Ci, jak planować produkcję i ograniczyć food cost oraz liczbę zaangażowanych do pracy osób. Podczas warsztatu przygotujesz kilka pozycji deserowych w formie miniporcji, pralin i pate de fruit - wygodne do jedzenia i doskonale sprawdzające się w ofercie cateringowej. Dowiesz się też, w jakim sposób rozbudowywać nasze receptury w kierunku autorskich koncepcji i tworzyć ofertę cateringową nie tylko z myślą o karnawale. Warsztat trwa w godzinach 10-16, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00 
Exclusive Discount

20% Off your first order

Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat.

Bakery Stories from our Journal

Już jest Nowa warszawska Akademia Inspiracji!

26 marca, 2024|Możliwość komentowania Już jest Nowa warszawska Akademia Inspiracji! została wyłączona

Za nami długo wyczekiwany moment otwarcia nowej siedziby Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. Nasze centrum szkoleniowe dedykowane branży HoReCa zyskało nowe oblicze w którym

Kształtujemy przyszłość gastronomii!

15 marca, 2024|Możliwość komentowania Kształtujemy przyszłość gastronomii! została wyłączona

Zakończył się główny etap I edycji nowego formatu programu Szef dla Młodych Talentów, w którym czynnie wspieraliśmy rozwój elitarnej grupy uczniów ze szkół gastronomicznych!

Już wkrótce NOWA Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie!

11 stycznia, 2024|Możliwość komentowania Już wkrótce NOWA Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie! została wyłączona

Trwa budowa nowej siedziby warszawskiej Akademii. Już wiosną 2024 zaprosimy Was do zupełnie nowego centrum szkoleniowego i studia kulinarnego dla profesjonalistów. Główna siedziba

avada-recipes-book
New Releases

Avada Recipes Book

Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat. Nam in quam lectus.

decorating-masterclass
Workshops

Decorating Masterclass

Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat. Nam in quam lectus.

Fresh & Tasty Bakery every day

Explore more food with our mobile app

download-app

“Love that these are made with real and organic ingredients, and my family loves them.”

Rachel Cooper, Founder

Try our Seasonal Products

Order for pick-up or delivery to your home