Fresh & Tasty Bakery every day
Delicious Memories
Cras consequat lectus vestibulum tortor pulvinar, quis euismod nisl varius. Aliquam erat volutpat. Nullam quis sagittis nibh ac nulla id orci tempor convallis.
Welcome to Avada Bakery where you can taste unforgettable pastries
Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat. Nam in quam lectus. Sed ac nulla id orci tempor convallis sed a velit. Nunc rhoncus, augue volutpat vestibulum facilisis, tortor nunc finibus turpis, sit amet elementum leo nulla sed erat.
Featured Products
More Delicious Products
-
Poziom średniozaawansowany
Słodkie i wytrawne tarteletki
26.11.2024, 10:00-16:00 WarszawaPoznaj aż 6 receptur na nowoczesne tartoletki w wersjach słodkich i wytrawnych! Mniejsze wersje doskonale znanych tart są doskonałą pozycją w restauracyjnym, również degustacyjnym menu. Są to pozycje, które doskonale sprawdzają się też na różnego rodzaju imprezach bankietach i bufetach w formie finger food. Na warsztacie zaprezentowanych zostanie sześć wersji tartoletek na dwóch różnych rodzajach ciasta. W każdej z nich słodkie i wytrawne smaki zaplanowaliśmy tak aby kompozycje doskonale się uzupełniały - nawet poprzez podkreślenie smaku ryby czy krewetek poprzez słodkie składniki! Warsztat trwa w godzinach 10-16. Serdecznie zapraszamy!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyDwudniowy warsztat: gotowanie sous vide
17.09.2024, 10:00-15:00 KrakówPoznaj technikę gotowania sous vide i dowiedz się, jak ją najlepiej wykorzystywać w swoim lokalu! Sous-vide (franc. "w próżni)" to metoda gotowania żywności w niskiej temperaturze i w szczelnie zamkniętej w plastikowej torebce próżniowej umieszczonej w kąpieli wodnej lub parowej. Największym wyzwaniem w prawidłowym wykorzystywaniu tej techniki jest precyzyjnie kontrolowanie temperatury z uwzględnieniem czasu gotowania. W trakcie szkolenia poznasz najważniejsze zasady przygotowania żywności do gotowania metodą sous vide i zrozumiesz rolę jaką pełni kontrola temperatury oraz czasu gotowania dla różnych produktów spożywczych. Prowadzący nauczy też obsługi pakowarki próżniowej i cyrkulatora, bez których nie ma możliwości pracy tą techniką. W trakcie spotkania omówione zostaną zasady gotowania sous vide mięsa, ryb, warzyw oraz owoców. W programie warsztatu skupimy się na produkcie i właściwy sposobie jego wykorzystania w metodzie sous vide i pokażemy wartości z wykorzystania techniki w kompozycji potraw. Warsztat trwa dwa dni w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.900,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 1.200,00 złPoziom średniozaawansowanyDwudniowy warsztat: gotowanie sous vide
09.12.2024, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj technikę gotowania sous vide i dowiedz się, jak ją najlepiej wykorzystywać w swoim lokalu! Sous-vide (franc. "w próżni)" to metoda gotowania żywności w niskiej temperaturze i w szczelnie zamkniętej w plastikowej torebce próżniowej umieszczonej w kąpieli wodnej lub parowej. Największym wyzwaniem w prawidłowym wykorzystywaniu tej techniki jest precyzyjnie kontrolowanie temperatury z uwzględnieniem czasu gotowania. W trakcie szkolenia poznasz najważniejsze zasady przygotowania żywności do gotowania metodą sous vide i zrozumiesz rolę jaką pełni kontrola temperatury oraz czasu gotowania dla różnych produktów spożywczych. Prowadzący nauczy też obsługi pakowarki próżniowej i cyrkulatora, bez których nie ma możliwości pracy tą techniką. W trakcie spotkania omówione zostaną zasady gotowania sous vide mięsa, ryb, warzyw oraz owoców. W programie warsztatu skupimy się na produkcie i właściwy sposobie jego wykorzystania w metodzie sous vide i pokażemy wartości z wykorzystania techniki w kompozycji potraw. Warsztat trwa dwa dni w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.900,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 1.200,00 złVoucher 500zł
Szukasz pomysłu na prezent dla pasjonata gotowania? A może chciałbyś docenić swojego pracownika i dać mu nagrodę, która jednocześnie będzie benefitem pracowniczym i inwestycją w jego rozwój? Podaruj im voucher do Akademii Inspiracji MAKRO!Cena: 500,00 złVoucher 200zł
Szukasz pomysłu na prezent dla pasjonata gotowania? A może chciałbyś docenić swojego pracownika i dać mu nagrodę, która jednocześnie będzie benefitem pracowniczym i inwestycją w jego rozwój? Podaruj im voucher do Akademii Inspiracji MAKRO!Cena: 200,00 złPoziom średniozaawansowanyWypieki z ciasta francuskiego
19.12.2024, 10:00-15:00 KrakówPoznaj techniki wypieku deserów na bazie ciasta francuskiego i dowiedz się jak własnoręcznie tworzyć dla nich różnorodne nadzienia! Zapraszamy na szkolenie, podczas którego przećwiczymy technikę wypieku różnorodnych form deserów na bazie prawdziwego ciasta francuskiego. W trakcie spotkania przygotujemy 4 różne kształty wypieków, które wypełnimy samodzielnie przygotowanymi kremami i pastami. W trakcie warsztatu pokażemy w jaki sposób wycinać i zawijać różne formy oraz powiemy jak można zagospodarować ścinki ciasta francuskiego zgodnie z ideą zero waste. Warsztat trwa w godzinach 10-15.Kliknij i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyWypieki z ciasta francuskiego
15.10.2024, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj techniki wypieku deserów na bazie ciasta francuskiego i dowiedz się jak własnoręcznie tworzyć dla nich różnorodne nadzienia! Zapraszamy na szkolenie, podczas którego przećwiczymy technikę wypieku różnorodnych form deserów na bazie prawdziwego ciasta francuskiego. W trakcie spotkania przygotujemy 4 różne kształty wypieków, które wypełnimy samodzielnie przygotowanymi kremami i pastami. W trakcie warsztatu pokażemy w jaki sposób wycinać i zawijać różne formy oraz powiemy jak można zagospodarować ścinki ciasta francuskiego zgodnie z ideą zero waste. Warsztat trwa w godzinach 10-15.Kliknij i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.430,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 580,00 złPoziom średniozaawansowanyDesery w monoporcjach: polskie owoce
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.400,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 550,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia japońska
20.11.2024, 10:00-15:00 KrakówOdkryj inne oblicze kuchni japońskiej! Zapisz się na warsztat, podczas którego poznasz inne od powszechnie kojarzonego w naszym kraju sushi należące do tradycji kulinarnej Japonii. Podczas warsztatu zapoznasz się z typowymi dla kraju kwitnącej wiśni produktami i wykorzystasz je do przygotowania lekkich, doskonale sprawdzających się w letniej kuchni potraw. W trakcie szkolenia porozmawiamy o technikach przygotowywania ryżu, japońskich makaronach czy marynowanych pastach i piklach, które odpowiadają za charakterystykę całej japońskiej kuchni. Warsztat trwa w godzinach 10-15.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złExclusive Discount
20% Off your first order
Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat.
Bakery Stories from our Journal
Bogus2024-06-17T15:30:44+02:00Już jest Nowa warszawska Akademia Inspiracji!
Bogus2024-06-17T15:30:44+02:0026 marca, 2024|Możliwość komentowania Już jest Nowa warszawska Akademia Inspiracji! została wyłączona
Za nami długo wyczekiwany moment otwarcia nowej siedziby Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. Nasze centrum szkoleniowe dedykowane branży HoReCa zyskało nowe oblicze w którym
Bogus2024-07-16T08:10:20+02:00Kształtujemy przyszłość gastronomii!
Bogus2024-07-16T08:10:20+02:0015 marca, 2024|Możliwość komentowania Kształtujemy przyszłość gastronomii! została wyłączona
Zakończył się główny etap I edycji nowego formatu programu Szef dla Młodych Talentów, w którym czynnie wspieraliśmy rozwój elitarnej grupy uczniów ze szkół gastronomicznych!
Bogus2024-06-17T15:26:46+02:00Już wkrótce NOWA Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie!
Bogus2024-06-17T15:26:46+02:0011 stycznia, 2024|Możliwość komentowania Już wkrótce NOWA Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie! została wyłączona
Trwa budowa nowej siedziby warszawskiej Akademii. Już wiosną 2024 zaprosimy Was do zupełnie nowego centrum szkoleniowego i studia kulinarnego dla profesjonalistów. Główna siedziba
“Love that these are made with real and organic ingredients, and my family loves them.”
Rachel Cooper, Founder
Partnerzy