Fresh & Tasty Bakery every day
Delicious Memories
Cras consequat lectus vestibulum tortor pulvinar, quis euismod nisl varius. Aliquam erat volutpat. Nullam quis sagittis nibh ac nulla id orci tempor convallis.
Welcome to Avada Bakery where you can taste unforgettable pastries
Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat. Nam in quam lectus. Sed ac nulla id orci tempor convallis sed a velit. Nunc rhoncus, augue volutpat vestibulum facilisis, tortor nunc finibus turpis, sit amet elementum leo nulla sed erat.
Featured Products
More Delicious Products
-
Poziom średniozaawansowany
Manuale – księgi standardów w restauracji
07.06.2023, 10:00-15:00 KrakówPoznaj procedury, dzięki którym będzie Ci łatwiej zarządzać zespołem! Zapraszamy na praktyczny warsztat dotyczący tworzenia manuali, czyli księgi standardów serwisu dla twojej restauracji. Jest to dokument, gdzie w jednym miejscu spisane są zasady funkcjonowania Twojej restauracji. Dlaczego powinieneś mieć go w swoim lokalu? Manual jest kodeksem karnym i cywilnym każdej restauracji. Ten papierowy arbiter wyznacza zasady funkcjonowania organizacji. Dzięki niemu możemy rozliczać pracowników z ich obowiązków. Jednocześnie zapewnia im bezpieczeństwo, gdyż precyzuje określa wymagania i obowiązki. Każdy lokal powinien wypracować swój własny manual, ponieważ standardy obsługi w dużej mierze zależą od typu restauracji. Prosimy wszystkich uczestników o zabranie ze sobą laptopów, które będą bardzo pomocne przy pracy nad własnymi manualami. Dzięki temu już podczas warsztatu stworzysz zarys dokumentu w wersji elektronicznej. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch oraz prezent - książka "Gościnność - sztuka dobrej obsługi w gastronomii" wraz z autografem autorów. Publikacja w 2019 roku otrzymała prestiżową nagrodę Prix de la Littérature Gastronomique przyznaną przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. Kliknij i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyAktywna sprzedaż w restauracji
17.05.2023, 10:00-15:00 WarszawaDowiedz się jak zwiększyć sprzedaż na wszystkich etapach obsługi Gościa indywidualnego. Poznaj narzędzia, dzięki którym zmotywujesz zespół do właściwego zdiagnozowania potrzeb Gościa Twojej restauracji, dzięki czemu będziecie w stanie je zaspokoić i sprawić, że będzie do Was wracał. Właśnie tak, aktywna sprzedaż kelnerska w restauracji nie polega na agresywnym namawianiu, ale na diagnozowanie potrzeb Gościa. Dzięki tej umiejętności kelner jest w stanie umiejętnie wykorzystać strategie sprzedaży jak np. up selling wina. Warsztaty przeznaczone są dla wszystkich, którzy chcą poznać tajniki sprzedaży kelnerskiej i zarabiać więcej. Na zajęcia zapraszamy zarówno właścicieli restauracji jak i członków zespołu, którzy chcą podnieść swoje kwalifikacje. Warsztat trwa od 10:00 do 15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowany5-dniowy kurs manager gastronomii
22.05.2023, 09:00-17:00 WarszawaZadbaj o właściwe zarządzanie biznesem gastronomicznym! Zapraszamy managerów, właścicieli lokali gastronomicznych oraz każdego, kto myśli o karierze w kadrach kierowniczych branży gastronomicznej. Podczas intensywnego, pięciodniowego kursu poznasz najważniejsze aspekty pracy na stanowisku managera gastronomii. W trakcie szkolenia poruszymy zagadnienia z zakresu strategii biznesowej i finansów, porozmawiamy o organizacji pracy zespołu i zarządzaniu nim, przedstawimy najlepsze praktyki z zakresu budowania oferty sprzedażowej i kompetencjach marketingowych managera. Czas trwania: 40 godzin (5 dni roboczych w godzinach 9-17 z przerwą na lunch). Kliknij w szczegóły i sprawdź dokładny program każdego dnia kursu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.1.900,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 2.400,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia włoska: Toskania
15.06.2023, 10:00-15:00 KrakówOdkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Toskanii, kwintesencji smaku Włoch - prostej, wiejskiej kuchni, której niewyszukane ale dopracowane smaki zachwyciły cały świat. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania klasycznych włoskich dań z dziczyzną czy podrobami. Dowiesz się też jak przygotować prawdziwe ragu i jak doskonale połączyć dorsza z tradycyjnym włoskim sosem. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia włoska: Toskania
13.06.2023, 10:00-15:00 WarszawaOdkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Toskanii, kwintesencji smaku Włoch - prostej, wiejskiej kuchni, której niewyszukane ale dopracowane smaki zachwyciły cały świat. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania klasycznych włoskich dań z dziczyzną czy podrobami. Dowiesz się też jak przygotować prawdziwe ragu i jak doskonale połączyć dorsza z tradycyjnym włoskim sosem. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia włoska: Lombardia
11.05.2023, 10:00-15:00 KrakówOdkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Lombardii, znanej z doskonałego risotto, mięs i serów. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak risotto alla Milanese, Picatina al limone czy tiramisu. Dowiesz się jak przygotować ossobuco jak prawdziwy mediolańczyk. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyKuchnia włoska: Lombardia
09.05.2023, 10:00-15:00 WarszawaOdkryj regionalne smaki Italii z Giancarlo Russo! Dołącz do kulinarnej podróży po Lombardii, znanej z doskonałego risotto, mięs i serów. W trakcie warsztatu poznasz receptury i techniki niezbędne do przygotowania takich klasyków jak risotto alla Milanese, Picatina al limone czy tiramisu. Dowiesz się jak przygotować ossobuco jak prawdziwy mediolańczyk. Podczas spotkania posłuchasz również wiele ciekawych historii o tradycjach kulinarnych tego regionu i dowiesz się, co dobrego możesz zaczerpnąć z nich do serwisu w Twojej restauracji. Warsztat trwa w godzinach 10-15. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom podstawowyPtysie i eklery – Kuchnia dla każdego
28.04.2023, 17:00-21:00 WarszawaWyczaruj smakowite słodkości z ciasta parzonego i zaskocz gości lub domowników deserem jak z cukierni! Zapraszamy na warsztat, podczas którego poznasz sposoby na przygotowanie kreatywnych ptysi i eklerów. W trakcie spotkania dowiesz się, jak przygotować idealne ciasto parzone, w jaki sposób formować ptysie i eklery, jak zapanować nad wypiekiem i przygotować nowoczesne lub tradycyjne nadzienia oraz dodatki. Podczas warsztatu pokażemy również jak udekorować ptysie i zaplanować dużą produkcję, przydatną w przypadku organizacji imprez okolicznościowych we własnym domu. Warsztat prowadzony w ramach cyklu popołudniowych warsztatów Kuchnia dla każdego, kiedy otwieramy się dla wszystkich zainteresowanych - nie tylko profesjonalistów branży gastronomicznej ale wszystkich miłośników gotowania i pasjonatów dobrego smaku. Warsztat trwa w godzinach 17-21. W cenie warsztatu przerwa kawowa i kieliszek wina. Kliknij w szczegóły i sprawdź program!Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.300,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 350,00 złPoziom średniozaawansowanyAktywna sprzedaż w restauracji
06.04.2023, 10:00-15:00 KrakówDowiedz się jak zwiększyć sprzedaż na wszystkich etapach obsługi Gościa indywidualnego. Poznaj narzędzia, dzięki którym zmotywujesz zespół do właściwego zdiagnozowania potrzeb Gościa Twojej restauracji, dzięki czemu będziecie w stanie je zaspokoić i sprawić, że będzie do Was wracał. Właśnie tak, aktywna sprzedaż kelnerska w restauracji nie polega na agresywnym namawianiu, ale na diagnozowanie potrzeb Gościa. Dzięki tej umiejętności kelner jest w stanie umiejętnie wykorzystać strategie sprzedaży jak np. up selling wina. Warsztaty przeznaczone są dla wszystkich, którzy chcą poznać tajniki sprzedaży kelnerskiej i zarabiać więcej. Na zajęcia zapraszamy zarówno właścicieli restauracji jak i członków zespołu, którzy chcą podnieść swoje kwalifikacje. Warsztat trwa od 10:00 do 15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 400,00 złExclusive Discount
20% Off your first order
Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat.
Bakery Stories from our Journal
Bogus2023-03-22T10:20:14+01:00Arrivederci „Ciao Italia” !
Bogus2023-03-22T10:20:14+01:001 marca, 2023|Możliwość komentowania Arrivederci „Ciao Italia” ! została wyłączona
Za nami pierwszy wspólny projekt zrealizowany z Giancarlo Russo - cykl spotkań z przedstawicielami branży HoReCa zatutułowany Ciao Italia! W ramach cyklu zorganizowaliśmy 4
Bogus2023-02-02T16:26:31+01:00Dołącz do święta pizzy – pobierz darmowe receptury!
Bogus2023-02-02T16:26:31+01:002 lutego, 2023|Możliwość komentowania Dołącz do święta pizzy – pobierz darmowe receptury! została wyłączona
9 lutego w Polsce obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy - to doskonała okazja aby zaskoczyć swoich gości nowatorskim podejściem do tego tematu. Nie masz w
Bogus2022-09-22T03:18:56+02:005-dniowy kurs cukierniczy – 21-25.02.2022
Bogus2022-09-22T03:18:56+02:0028 lutego, 2022|Możliwość komentowania 5-dniowy kurs cukierniczy – 21-25.02.2022 została wyłączona
Kolejna grupa przyszłych cukierników przetrenowana! Michał Węcławek - Szef kuchni Akademii w Warszawie i uczestnicy ostatniej edycji 5-dniowego kursu cukierniczego prezentują kilka wybranych pozycji
“Love that these are made with real and organic ingredients, and my family loves them.”
Rachel Cooper, Founder
Partnerzy