Fresh & Tasty Bakery every day
Delicious Memories
Cras consequat lectus vestibulum tortor pulvinar, quis euismod nisl varius. Aliquam erat volutpat. Nullam quis sagittis nibh ac nulla id orci tempor convallis.
Welcome to Avada Bakery where you can taste unforgettable pastries
Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat. Nam in quam lectus. Sed ac nulla id orci tempor convallis sed a velit. Nunc rhoncus, augue volutpat vestibulum facilisis, tortor nunc finibus turpis, sit amet elementum leo nulla sed erat.
Featured Products
More Delicious Products
-
Poziom zaawansowany
Ryby wg Martina Gimeneza Castro
11.10.2023, 10:00-16:00 WarszawaUcz się od najlepszych w Akademii Inspiracji MAKRO! Martin Gimenez Castro zaprasza na autorski warsztat, podczas którego pokaże Ci jak opanować techniki rozbioru ryb i wykorzystać ich elementy od głowy do ogona. W trakcie spotkania dowiesz się, jakie techniki są najlepszym sposobem na rozbiór dla różnych gatunków ryb tak, aby zminimalizować lub niemalże wyeliminować straty na produkcie. Poznasz receptury inspirowane kuchnią Ameryki płd, Japonii ale też Polski, w których główną rolę będą odgrywać ryby. Dowiesz się też jak wygląda praktyczne podejście do rozbioru ryb wg filozofii zero waste, które Martin opanował do perfekcji ucząc się m.in. od takich znakomitych szefów jak Quique Da Costa. Podczas warsztatu pokażemy w jaki sposób wykorzystać tak nieoczywiste elementy rybne jak m.in ogon czy kręgosłup oraz jak prawidłowo wykroić te najbardziej popularne części jak np. polędwica. Warsztat trwa w godzinach 10-16. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.590,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 740,00 złPoziom podstawowyKlasyczne włoskie makarony
09.10.2023, 10:00-15:00 WarszawaPoznaj receptury na klasyczne włoskie dania z makaronu i dowiedz się, jak połączyć je z najpopularniejszymi sosami. Giancarlo Russo zaprasza na warsztat, podczas którego dowiesz się jak sprawnie w prawidłowy sposób przygotować włoskie pasty suche i mrożone łącząc je z tak klasycznymi i popularnymi składnikami jak małże, białe ragu, karczochy czy guanciale. W trakcie warsztatu sięgniemy do tradycyjnych włoskich receptur na najpopularniejsze oraz mniej znane ale równie ciekawe pasty z różnych regionów Włoch. Warsztat trwa w godzinach 10-15.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom podstawowyKlasyczne włoskie makarony
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyPasta fresca – świeże makarony
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom średniozaawansowanyPasta fresca – świeże makarony
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.450,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 600,00 złPoziom podstawowySylwestrowy finger food – Kuchnia dla każdego
01.12.2023, 17:00-21:00 KrakówPrzygotuj niezapomniane menu na sylwestrową domówkę! Rafał Zaręba udowodni, że przygotowywanie oryginalnego menu sylwestrowego dla bliskich nie musi być ani trudne ani czasochłonne. Zapomnijcie o chipsach i paluszkach, uczcijcie Sylwestra dobrym, własnoręcznie przygotowanym jedzeniem! Dzięki ciekawej formie finger foodów, w której zamknęliśmy smaki kuchni hiszpańskiej, meksykańskiej i azjatyckiej gwarantujemy, że Wasi goście będą oczarowani i nie zapomną Waszej imprezy. Warsztat prowadzony w ramach cyklu popołudniowych warsztatów Kuchnia dla każdego, kiedy otwieramy się dla wszystkich zainteresowanych - nie tylko profesjonalistów branży gastronomicznej ale wszystkich miłośników gotowania i pasjonatów dobrego smaku. Warsztat trwa w godzinach 17-21. W cenie warsztatu przerwa kawowa i kieliszek wina. Kliknij w szczegóły i sprawdź program.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 300,00 złPoziom podstawowyFood porn – Kuchnia dla każdego
17.11.2023, 17:00-21:00 KrakówCiągnący się, roztopiony ser, idealnie wypieczony bekon, pikantna wołowina, maślane krewetki z hiszpańskim twistem… W dwóch słowach FOOD PORN! Chociaż kojarzy się przede wszystkim z metodą fotografowania, to co raz częściej określamy w ten sposób rodzaj potraw, w których chodzi przede wszystkim o smak, wygląd i przyjemność a niekoniecznie liczenie kalorii czy wartości odżywczych. Rafał Zaręba zaprasza na bardzo sycący wieczór, podczas którego poznasz 4 pomysły na wyjątkowe food party. Przygotowane dania możesz wykorzystać na kolejnym spotkaniu z przyjaciółmi – najlepiej na imprezie połączonej ze wspólnym gotowaniem. Warsztat prowadzony w ramach cyklu popołudniowych warsztatów Kuchnia dla każdego, kiedy otwieramy się dla wszystkich zainteresowanych - nie tylko profesjonalistów branży gastronomicznej ale wszystkich miłośników gotowania i pasjonatów dobrego smaku. Warsztat trwa w godzinach 17-21. W cenie warsztatu przerwa kawowa i kieliszek wina. Kliknij w szczegóły i sprawdź menu warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 300,00 złPoziom średniozaawansowanyJesienne desery w monoporcjach
12.10.2023, 10:00-17:00 WarszawaZłota polska jesień ma aromaty dyni, dereni, dzikiej róży i grzybów - przynajmniej w naszych deserach! Zapraszamy na sezonową odsłonę warsztatu deserowego poświęconego monoporcjom, w którym sięgamy do tradycyjnie zakorzenionych w polskiej kuchni produktów. Każdy z nich wykorzystamy w niekonwencjonalny sposób do przygotowania nowoczesnych musów, glazur, pudrów i kremów, z których złożymy nowoczesne, pełne barw i kontrastów desery. Warsztat trwa w godzinach 10-17, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 350,00 złPoziom podstawowyWykwintny finger food – Kuchnia dla każdego
Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i datyCena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.300,00 złTwoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywowaćCena regularna: 350,00 złExclusive Discount
20% Off your first order
Integer a nibh vitae ex porttitor rutrum et ut velit. Etiam ac felis at leo feugiat placerat.
Bakery Stories from our Journal
Bogus2023-03-24T09:20:12+01:00Ruszyliśmy w Kulinarną podróż po Polsce – dołącz do nas i pobierz receptury!
Bogus2023-03-24T09:20:12+01:0020 marca, 2023|Możliwość komentowania Ruszyliśmy w Kulinarną podróż po Polsce – dołącz do nas i pobierz receptury! została wyłączona
Szefowie z Akademii znowu w trasie :) Tym razem odwiedzamy polskie miasta z cyklem kulinarnych spotkań i pokazów p.t. Kulinarna podróż po Polsce, podczas
Bogus2023-03-22T10:20:14+01:00Arrivederci „Ciao Italia” !
Bogus2023-03-22T10:20:14+01:001 marca, 2023|Możliwość komentowania Arrivederci „Ciao Italia” ! została wyłączona
Za nami pierwszy wspólny projekt zrealizowany z Giancarlo Russo - cykl spotkań z przedstawicielami branży HoReCa zatutułowany Ciao Italia! W ramach cyklu zorganizowaliśmy 4
Bogus2023-02-02T16:26:31+01:00Dołącz do święta pizzy – pobierz darmowe receptury!
Bogus2023-02-02T16:26:31+01:002 lutego, 2023|Możliwość komentowania Dołącz do święta pizzy – pobierz darmowe receptury! została wyłączona
9 lutego w Polsce obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy - to doskonała okazja aby zaskoczyć swoich gości nowatorskim podejściem do tego tematu. Nie masz w