-
Poziom średniozaawansowany
Samodzielny audyt restauracji
12.07.2022, 10:00-15:00 KrakówWarsztat ma za zadanie omówić metodologie i celowość audytu diagnostycznego, oraz przedstawić praktyczne metody jego zastosowania w branży HoReCa - zdobyta wiedza ma umożliwić uczestnikowi przeprowadzenie audytu we własnym przedsiębiorstwie i zdiagnozowanie jego problemów. Warsztat jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą przeprowadzić samodzielny audyt prowadzonego przez siebie przedsiębiorstwa. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanySamodzielny audyt restauracji
13.07.2022, 10:00-15:00 WarszawaWarsztat ma za zadanie omówić metodologie i celowość audytu diagnostycznego, oraz przedstawić praktyczne metody jego zastosowania w branży HoReCa - zdobyta wiedza ma umożliwić uczestnikowi przeprowadzenie audytu we własnym przedsiębiorstwie i zdiagnozowanie jego problemów. Warsztat jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą przeprowadzić samodzielny audyt prowadzonego przez siebie przedsiębiorstwa. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom średniozaawansowanyMenu Engineering
23.08.2022, 10:00-15:00 KrakówSzkolenie ma za zadanie usystematyzować wiedzę z zakresu tzw. inżynierii menu oraz wskazać możliwość praktycznego jej wykorzystania podczas części warsztatowej, a docelowo we własnej restauracji. Szkolenie jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą w znaczący sposób poprawić rentowność swojej karty. Szkolenie nie jest skierowane do Szefów Kuchni, rentowność karty analizowana będzie z perspektywy tzw. „frontu restauracji”. Ci z uczestników, którzy chcieliby podczas warsztatu przeprowadzić proces optymalizacji własnej karty proszeni są o zabranie ze sobą: - karty menu z własnej restauracji - zestawienia sprzedaży ilościowej z okresu trzech ostatnich miesięcy dań z kategorii „Dania Główne” - food costów (kosztów surowca) dla dań z kategorii „Dania Główne. Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 złPoziom zaawansowanyMenu Engineering
24.08.2022, 10:00-15:00 WarszawaSzkolenie ma za zadanie usystematyzować wiedzę z zakresu tzw. inżynierii menu oraz wskazać możliwość praktycznego jej wykorzystania podczas części warsztatowej, a docelowo we własnej restauracji. Szkolenie jest skierowane do Właścicieli i Managerów restauracji, którzy chcą w znaczący sposób poprawić rentowność swojej karty. Szkolenie nie jest skierowane do Szefów Kuchni, rentowność karty analizowana będzie z perspektywy tzw. „frontu restauracji”. Ci z uczestników, którzy chcieliby podczas warsztatu przeprowadzić proces optymalizacji własnej karty proszeni są o zabranie ze sobą:- karty menu z własnej restauracji
- zestawienia sprzedaży ilościowej z okresu trzech ostatnich miesięcy dań z kategorii „Dania Główne
- food costów (kosztów surowca) dla dań z kategorii „Dania Główne.
Cena dla klientów MakroStała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.250,00 złCena regularna: 400,00 zł
-
Poziom średniozaawansowany
Samodzielny audyt restauracji