Warsztaty

Poznaj ofertę warsztatów dla profesjonalnej gastronomii oraz miłośników dobrego smaku.

Wybierz lokalizację
Cena

  • Poziom średniozaawansowany

    Jesienne desery w monoporcjach

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Złota polska jesień ma aromaty dyni, dereni, dzikiej róży i grzybów - przynajmniej w naszych deserach! Zapraszamy na sezonową odsłonę warsztatu deserowego poświęconego monoporcjom, w którym sięgamy do tradycyjnie zakorzenionych w polskiej kuchni produktów. Każdy z nich wykorzystamy w niekonwencjonalny sposób do przygotowania nowoczesnych musów, glazur, pudrów i kremów, z których złożymy nowoczesne, pełne barw i kontrastów desery. Warsztat trwa w godzinach 10-17, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Jesienne desery w monoporcjach

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Złota polska jesień ma aromaty dyni, dereni, dzikiej róży i grzybów - przynajmniej w naszych deserach! Zapraszamy na sezonową odsłonę warsztatu deserowego poświęconego monoporcjom, w którym sięgamy do tradycyjnie zakorzenionych w polskiej kuchni produktów. Każdy z nich wykorzystamy w niekonwencjonalny sposób do przygotowania nowoczesnych musów, glazur, pudrów i kremów, z których złożymy nowoczesne, pełne barw i kontrastów desery. Warsztat trwa w godzinach 10-17, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu bufetowe – słodki stół

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Rozwiń swoją ofertę cateringową i okolicznościową o nowe spojrzenie na słodki stół! Serwis bufetowy jest jedną z najczęściej wybieranych metod serwowania dań na spotkaniach koktajlowych, okolicznościowych, bankietach a nawet spotkaniach biznesowych. Dla restauratorów i firm cateringowych jest to również jedna z wygodniejszych form serwisu, ponieważ pozwala swobodnie planować produkcję, ograniczyć liczbę osób potrzebnych do gotowania i pakietować ofertę w ujęciu food costu. Zapraszamy na warsztat, podczas którego pokażemy jak w tym ujęciu przygotować ofertę deserową. Podczas spotkania dowiesz się, w jaki sposób budować ofertę słodkiego stołu, jakie są najmodniejsze i poszukiwane przez Klientów smaki i w jaki sposób efektowanie eksponować desery w naczyniach wieloporcjowych. Warsztat trwa w godzinach 10-15, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom zaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Desery w menu okolicznościowym pełnią szczególną, często kluczową rolę w całościowym postrzeganiu oferty cateringowej. Dzięki nieszablonowemu podejściu do tematu i odróżnieniu się od typowych ciast na paterze możesz wyróżnić swoją propozycję na serwis weselny, komunijny, chrzcielny czy każdy inny związany z przygotowaniem imprez okolicznościowych. Dzięki naszemu warsztatowi dowiesz się, jak wykorzystywać dostępne, jakościowe półprodukty cukiernicze, które dzięki kreatywnemu wykorzystaniu nieszablonowych insertów posłużą do przygotowania wyjątkowych, eleganckich deserów. Na spotkaniu nie zabraknie również propozycji deserów serwowanych w szkle, bez których trudno byłoby mówić o efektywnej organizacji serwisu okolicznościowego. Warsztat trwa w godzinach 9-17:30, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery karnawałowe

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Przygotuj ofertę deserową na cateringi sylwestrowe i karnawałowe! Dowiedz się, w jaki sposób zbudować i zaplanować kreatywne desery z myślą o menu bankietowym i imprezowym, które wyróżnią Twoją ofertę od konkurencji. Podczas warsztatu podpowiemy Ci, jak planować produkcję i ograniczyć food cost oraz liczbę zaangażowanych do pracy osób. Podczas warsztatu przygotujesz kilka pozycji deserowych w formie miniporcji, pralin i pate de fruit - wygodne do jedzenia i doskonale sprawdzające się w ofercie cateringowej. Dowiesz się też, w jakim sposób rozbudowywać nasze receptury w kierunku autorskich koncepcji i tworzyć ofertę cateringową nie tylko z myślą o karnawale. Warsztat trwa w godzinach 10-16, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery karnawałowe

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Przygotuj ofertę deserową na cateringi sylwestrowe i karnawałowe! Dowiedz się, w jaki sposób zbudować i zaplanować kreatywne desery z myślą o menu bankietowym i imprezowym, które wyróżnią Twoją ofertę od konkurencji. Podczas warsztatu podpowiemy Ci, jak planować produkcję i ograniczyć food cost oraz liczbę zaangażowanych do pracy osób. W trakcie szkolenia przygotujesz kilka pozycji deserowych w formie miniporcji - wygodne do jedzenia i doskonale sprawdzające się w ofercie cateringowej. Dowiesz się też, w jakim sposób rozbudowywać nasze receptury w kierunku autorskich koncepcji i tworzyć ofertę cateringową nie tylko z myślą o karnawale. Warsztat trwa w godzinach 10-16, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery świąteczne

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Poznaj nowe sposoby na wyróżnienie słodkiej części swojej oferty cateringu świątecznego! Dowiedz się, w jaki sposób zaplanować serwis bufetowy na grudniowe spotkania koktajlowe, bankiety czy spotkania biznesowe. W trakcie szkolenia dowiesz się jak planować produkcję i ograniczyć liczbę zaangażowanych osób i food cost. Podczas warsztatu przygotujesz 3 kreatywne pozycje deserowe i dowiesz się, w jaki sposób rozbudowywać swoje autorskie koncepcje i tworzyć ofertę deserową w cateringu okolicznościowym, jak wykorzystać tradycyjne świąteczne smaki w nowoczesnym wydaniu oraz jak efektowanie eksponować desery w naczyniach wieloporcjowych. Warsztat trwa w godzinach 10-15, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom średniozaawansowany

    Menu okolicznościowe: desery świąteczne

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Poznaj nowe sposoby na wyróżnienie słodkiej części swojej oferty cateringu świątecznego! Dowiedz się, w jaki sposób zaplanować serwis bufetowy na grudniowe spotkania koktajlowe, bankiety czy spotkania biznesowe. W trakcie szkolenia dowiesz się jak planować produkcję i ograniczyć liczbę zaangażowanych osób i food cost. Podczas warsztatu przygotujesz 3 kreatywne pozycje deserowe i dowiesz się, w jaki sposób rozbudowywać swoje autorskie koncepcje i tworzyć ofertę deserową w cateringu okolicznościowym, jak wykorzystać tradycyjne świąteczne smaki w nowoczesnym wydaniu oraz jak efektowanie eksponować desery w naczyniach wieloporcjowych. Warsztat trwa w godzinach 10-15, w cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch. Kliknij w szczegóły i sprawdź program warsztatu.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00 
  • Poziom zaawansowany

    Nowoczesne eklery

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Daj się zainspirować do nowoczesnego spojrzenia na klasykę deserów! W trakcie spotkania pokażemy w jaki sposób zapanować nad ciastem parzonym i jego idealnym ukształtowaniu oraz jak samodzielnie komponować smaki i struktury nowoczesnego nadzienia. Uczestnicy dowiedzą się również jak z własnoręcznie przygotowanych elementów dekoracyjnych wykończyć eklery. Na warsztacie oprócz ciasta przygotujemy 3 modernistyczne nadzienia zbudowane w oparciu o nietypowe konfitury, kremy i ganache, które wykończymy różnorodnymi glasażami i elementami czekoladowymi, orzechowymi lub owocowymi. Warsztat trwa w godzinach 10-17. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00 
  • Poziom zaawansowany

    Nowoczesne eklery

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Daj się zainspirować do nowoczesnego spojrzenia na klasykę deserów! W trakcie spotkania pokażemy w jaki sposób zapanować nad ciastem parzonym i jego idealnym ukształtowaniu oraz jak samodzielnie komponować smaki i struktury nowoczesnego nadzienia. Uczestnicy dowiedzą się również jak z własnoręcznie przygotowanych elementów dekoracyjnych wykończyć eklery. Na warsztacie oprócz ciasta przygotujemy 3 modernistyczne nadzienia zbudowane w oparciu o nietypowe konfitury, kremy i ganache, które wykończymy różnorodnymi glasażami i elementami czekoladowymi, orzechowymi lub owocowymi. Warsztat trwa w godzinach 10-17. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom zaawansowany

    Serniki nowoczesne

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Poznaj nowe receptury i nieszablonowe spojrzenie na jedno z najpopularniejszych ciast świata! Zapisz się na warsztat, podczas którego przygotujesz 3 całkowicie różne, autorskie serniki posługując się obszernym spektrum technik cukierniczych m.in. takich jak karmelizacja ciasta francuskiego czy sable. W trakcie warsztatu wykorzystamy nietypowe składniki jak estragon czy kumkwat a bardziej znane jak orzechy, maliny i czekolada użyjemy do nowoczesnego sposobu wykończenia ciast. Warsztat trwa w godzinach 9-17 Kliknij szczegóły i sprawdź program.  
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    400,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 550,00 
  • Poziom zaawansowany

    Serniki nowoczesne

    Kurs nie ma zaplanowanego miejsca i daty
    Poznaj nowe receptury i nieszablonowe spojrzenie na jedno z najpopularniejszych ciast świata! Zapisz się na warsztat, podczas którego przygotujesz 3 całkowicie różne, autorskie serniki posługując się obszernym spektrum technik cukierniczych m.in. takich jak karmelizacja ciasta francuskiego czy sable. W trakcie warsztatu wykorzystamy nietypowe składniki jak estragon czy kumkwat a bardziej znane jak orzechy, maliny i czekolada użyjemy do nowoczesnego sposobu wykończenia ciast. Warsztat trwa w godzinach 9-17 Kliknij szczegóły i sprawdź program.
    Cena dla klientów Makro
    Stała zniżka dla posiadaczy Karty MAKRO. Jeżeli masz Kartę Klienta uzupełnij jej numer w swoim profilu. Jeżeli nie posiadasz Karty dowiedz się jak zostać naszym klientem.
    430,00 
    Twoja zniżka dla klientów Makro nie jest aktywna, uzupełnij numer karty tutaj aby ją aktywować
    Cena regularna: 580,00